joi, 28 martie, 2024

Îl mai ții minte? Cum arată astăzi și cu ce se ocupă Tudor Petruț din Liceenii

Distribuie:

Publicat:

Tudor Petruț este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară. Rolul din Liceenii i-a adus mare succes și l-a propulsat pe cele mai înalte culmi ale succesului. De ceva timp a dispărut complet din lumina reflectoarelor și puțini știu ce s-a ales de el după ce a plecat din România.

Cum arată Tudor Petruț, la 58 de ani

Tudor Petruț se numără printre cei mai iubiți actori din România. Serialul Liceenii a făcut furori la vremea lui și toți actorii care au deținut roluri în această producție s-au bucurat de mare succes ani la rând și chiar și acum sunt iubiți de public.

După mai bine de 35 de ani de la filmările pentru Liceenii, în care Tudor interpreta personajul Șerban Pascu, Virgil Ianțu s-a întâlnit cu bunul său prieten. Cei doi au imortalizat momentul, iar celebrul om de televiziune a povestit ce s-a mai petrecut în viața iubitului actor. Acesta s-a schimbat complet și anii și-au spus cuvântul.

Tudor nu a renunțat la actorie

După ce a plecat în America, s-a reprofilat și s-a axat mai mult pe predare. După despărțirea de prima lui soție a reușit să își ia toate gradele și a devenit un profesor adevărat. De mai bine de 20 de ani predă algebra la liceu.

Tot de la Virgil Ianțu aflăm că nu a renunțat nici la prima și marea lui dragoste: actoria. Chiar dacă nu a mai apărut în niciun film românesc, a mai obținut roluri peste hotare și în ultima vreme a lucrat mai mult ca regizor. În ultimii ani, bărbatul a scris numeroase scenarii de film.

‘Viața bună e scumpa in California. Si ca sa cresti doi copii, divortat fiind, si sa mentii un nivel de trai adecvat, trebuie sa castigi un ban cinstit. Fiind totusi absolvent de liceu de matematica-fizica si student exmatriculat la cerere de la constructii, m-am orientat catre o slujba curata, interesanta si banoasa. Sunt profesor de algebra la liceu de peste zece ani, am devenit licentiat in pedagogie matematica si titular pe post. Asigurata fiind viata diurna, la un nivel satisfacator, am avut flexibilitatea de a ma putea ocupa si de treaba mea. Fara profesorat, fara un venit stabil, fara o viata relaxata, Hollywood ar fi ramas doar un vis frustrant’, specifica el într-un interviu pentru ziare.com, în 2013.

Iubește din nou, este la a doua căsătorie și este foarte fericit. Se descurcă bine în California și trăiește din plin visul american, alături de frumoasa lui familie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img