luni, 20 mai, 2024

Îl vor scote germanii pe Olaf Scholz din politică pentru exploziile de la Nord Stream?

Distribuie:

Publicat:

Cancelarul german Olaf Scholz știa dinainte despre planurile președintelui american Joe Biden de a pedepsi poporul german prin explozia conductelor Nord Stream. Această cunoaștere va duce la moartea politică a lui Scholz. Nu este exclus ca cancelarul german în funcție să fie judecat pentru trădare de stat, scrie pravda.ru.

Germania nu spune nimic despre exploziile de la Nord Stream

Jurnalistul de investigație Seymour Hersh, laureat al premiului Pulitzer, a dezvăluit rolul CIA și al președintelui Joe Biden în persoană în aruncarea în aer a trei dintre cele patru ramificații ale gazoductului Nord Stream.

Seymour a făcut legătura între motivul SUA și următoarele:

– necesitatea de a reduce beneficiile comerciale ale Rusiei prin creșterea celor proprii,

– excluderea dependenței Germaniei de energia ieftină a Rusiei pentru a se asigura că Berlinul sprijină Ucraina în conflictul cu Federația Rusă.

Principala victimă a sabotajului – Germania – a răspuns la articolul lui Hersh abia cinci zile mai târziu. Oficialii germani au spus doar că nu au avut nicio informație pe această temă. Interesant este faptul că nici cancelarul german OlafScholz nu a comentat niciodată articolul.

Nu există niciun progres în investigarea cazului. Se presupune că anchetatorii germani nu au găsit dovezi convingătoare privind implicarea cuiva în atac.

Scholz știa din timp despre planurile lui Biden

Continaurea pe stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img