Laurențiu Reghecampf, imagine de colecție cu bebelușul pe care îl va avea alături de Corina Caciuc. Ce nume au ales pentru cel mic

0
37

Sportivul este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni tată de băiat pentru a treia oară. Vedeta a publicat o imagine de colecție cu bebelușul pe care îl va avea alături de partenera sa de viață, Corina Caciuc.

Laurențiu Reghecampf, imagine cu bebelușul său și al Corinei Caciuc. Numele ales de antrenor

Laurențiu Reghecampf le-a arătat tuturor o ecografie în care se observă perfect chipul fiului său și al Corinei Caciuc. Imaginea demonstrează că antrenorul simte că este binecuvântat cu copilul care urmează să vină pe lume în curând.

Celebrul sportiv va deveni părinte în cel mai scurt timp posibil. Până în ziua cea mare încă soțul impresarei Anamaria Prodan a scos la iveală și un indiciu subtil care ține de numele pe care-l va purta cel mic.

Mai exact, Laurențiu Reghecampf a scris în dreptul imaginii inițialele L. R., aceleași pe care le are numele său. De asemenea, aceste două inițiale sunt purtate și de ceilalți doi băieți, Luca și Laurențiu Junior.

Așadar, antrenorul de fotbal va păstra rețeta și cu siguranță, fiul său și al Corinei Caciuc va purta un prenume care va începe cu litera „L”. Poza a fost apreciată de aproximativ 3.000 de oameni, care i-au lăsat numeroase mesaje.

„Felicitări”, „Să vă trăiască”, „Să vă ajute Dumnezeu și să vă bucurați de el” sau „E frumușel foc, deja se vede”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani pe Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.