marți, 30 aprilie, 2024

Lidia Buble, bagata in sedinta de tatal ei dupa ce s-a spus ca s-a maritat in secret

Distribuie:

Publicat:

Lidia Buble si Razvan Simion se iubesc de patru ani, dar artista spune ca in ciuda imaginilor aparute in presa, ea si prezentatorul tv nu s-ar fi casatorit. Recent, solista si gazda matinalului de la Antena 1 au dat de inteles ca si-ar fi unit destinele pe o plaja din Maldive, dar in fapt, artista ar fi filmat pentru urmatorul ei videoclip. Cadrele romantice, cu Lidia imbracata intr-o rochie alba si cu o coronita de flori pe cap, au fost filmate cu o drona, si au fost vazute si de parintii solistei, care au cheamt-o pe fiica lor la Deva sa le dea explicatii.

Dupa vacanta de vis din Maldive pe care Lidia Buble a petrecut-o alaturi de iubitul ei Razvan Simion, artista a facut o oprire si in orasul ei natal, Deva, acolo unde tatal ei este pastor penticonstal la o biserica. Solista a povestit ca parintii ei s-au speriat cand au citit ca ea s-ar fi casatorit in secret cu Razvan.

"Imediat ce am ajuns acasa, tata m-a bagat intr-o camera si m-a pus sa-i arat mainile, sa vada daca am ceva pe deget. A fost sunat si i s-a spus ca m-am casatorit. Tata s-a blocat atunci. Mi-a spus «mai, fata lui Dumnezeu, ce ti-am spus eu tie?  Nunta si binecuvantarea copilului sunt cele mai importante evenimente in viata si trebuie sa ma anunti!». L-am asigurat ca la ce neam mare avem noi nu as face aceasta bucurie fara ei. Ce am facut in Maldive, e valabil doar in Maldive. Nu vreau sa se intample nimic fortat. Cand o sa simtim amandoi… Mi-ar placea in Maldive, dar nu am cum sa-i duc pe toti acolo. Este un loc absolut divin, dar este foarte costisitor. Noi ne-am jucat de-a mirele si mireasa", a explicat Lidia Buble la Antena 1.    

Desi Lidia si Razvan sunt impreuna de cativa ani, prezentatorul nu i-a cunoscut familia cantaretei, pentru ca acestia ar fi fost impotriva relatiei lor. In plus, tatal Lidiei i-ar fi spus fetei lui sa-l aduca acasa pe prezentatorul tv doar in momentul in care relatia lor este pe punctul de a se oficializa. 

Artista viseaza la momentul in care va imbraca rochia de mireasa, dar nu se grabeste sa faca pasul cel mare. "Nu cred ca in cazul meu se va putea face o nunta restransa, pentru ca eu am un neam foarte mare, am deja 30 de nepoti, 11 frati, plus cateva sute de verisori, deci nici daca as vrea, nu as avea cum. In neamul nostru, o nunta restransa inseamna vreo 300 de persoane. (rade) Deci, o nunta in toata regula ajunge la vreo 500-600 de persoane", spunea Lidia Buble la Adevarul Live in aceasta primavara. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img