miercuri, 29 mai, 2024

Liviu Dragnea: “Exista o anumita coordonare a atacurilor impotriva mea”

Distribuie:

Publicat:

Liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat duminica seara, ca a observat “o anumita coordonare” a atacurilor la adresa sa, venite atat din partea unor politicieni, printre care si Victor Ponta, cat si a unor jurnalisti. “Unii spun ca ar fi o coordonare de la SRI, altii zic ca ar fi o coordonare si o comanda de la Soros”, a declarat Dragnea, sustinand ca se urmareste vulnerabilizarea sa sau chiar influentarea procesului in care este judecat.
Declaratiile lui Liviu Dragnea:
Este o anumita coordonare, vad – sigur, poate sa fie doar o coincidenta, dar de mult nu mai credem in coincidente in Romania – noi am vazut pe dl Victor Ponta, dl Traian Basescu, din cand in cand dl Daniel Constantin, jurnalisti – de la Evenimentul Zilei, de la B1, HotNews, alte site-uri, alte publicatii… exista acest pachet de oameni politici si jurnalisti care sunt foarte bine coordonati. Poate este o simpla coincidenta si dl Victor Ponta n-are nicio legatura cu dumnealor, unii spun ca are, altii spun ca n-are. Exista se pare o dorinta din partea unora ca eu sa fiu vulnerabilizat, si in partid si nu numai… Unii spun ca ar fi o coordonare – pentru ca este o abordare securista, am vazut la unele asa-zise anchete jurnalistice, care de fapt nu spun nimic (…) ca ar fi o coordonare de la SRI, imi vine greu sa cred. Altii zic ca ar fi o coordonare si o comanda de la Soros, pe care l-am tot atacat si o sa-l atac intruna pana cand tara asta va reusit sa scape de toata influenta acestui om nefast.
(Ce urmaresc?) Sa ma slabeasca foarte mult. Altii spun ca urmaresc si altceva, sa influenteze procesul in care ma aflu, sa creeze impresia unui om rau si sa influenteze decizia judecatorilor. Sper ca nu se va intampla asta.
 Vezi si: Liviu Dragnea: “Obiectivul meu nu mai este sa fiu premier, indiferent ce va spune CCR saptamana viitoare”
(Este vizata persoana lui Liviu Dragnea si atat sau se urmareste di destabilizarea PSD?)Amandoua. Pentru ca o destabilizare puternica a mea ar insemna implicit o destabilizare a PSD-ului si a guvernarii. E visul lor.
(Despre atacurile lui Victor Ponta la adresa sa) Nici eu nu inteleg ce vrea. Am auzit tot felul de variante pe care cica le-ar fi spus el – sunt adevarate, nu sunt adevarate, nu stiu… Ca el spera ca guvernul sa aiba rezultate proaste, ca Romania sa aiba rezultate economice proaste spre sfarsitul anului, sa apara nervozitate foarte mare in populatie si sa creeze o miscare nationalista la care sa adere si unii membri PSD. Eu nu stiu daca ceea ce imi spun unii este adevarat, dar sunt mai multi care mi-au spus lucrul asta
(…) In partid sunt din ce in ce mai multi oameni nervosi si suparati pe aceasta atitudine si oamenii se intreaba de sunt aceste atacuri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img