Liviu Dragnea face un anunt BOMBA. Tremura scaunul lui Dumitru BUZATU-presedintele CJ Vaslui?

0
56

Numarul 2 din PSD, Liviu Dragnea, va coordona echipa de reforma a partidului pentru implementarea unor masuri precum interzicerea unui sef de CJ sa aiba si functia de presedinte de Consiliu Judetean.scrie stiripesurse.ro

Dragnea spune ca presedintii de CJ-uri inca n-au acceptat acest lucru dar trebuie sa inteleaga ca sunt perceputi ca „fiind foarte puternici” si acest lucru dauneaza imaginii PSD.

Presedintele executiv al PSD a dat asigurari ca nu va renunta la idee si ca inclusiv Victor Ponta este de acord cu acest proiect.

„Eu ce-am propus in decembrie, sustin si acum, anume cine detine functia de presedinte de CJ, in opinia mea,nu trebuie sa mai fie si presedinte de organizatie, in PSD vorbesc, pentru ca dupa parerea mea, s-a discutat foarte mult exagerat, ca liderii locali PSD au prea multa putere. In fapt, legal, nu au atat de multa putere, nunai ca nimeni nu are rabdare sa se uite in legislatie. In schimb, s-a creat aceasta perceptie si nu putem sa nu tinem cont de ea. Deci exista puterea administrativa si este si puterea politica, ca lider judetean, aceste doua componente puse la un loc au creat senzatia ca sunt prea puternici si asta ne-a afectat la alegerile prezidentiale. Eu sustin asta, Victor Ponta sustine si el asta, am vorbit cu colegii mei, voi vorbi in contnuare, in perioada urmatoare sper sa se intample (…) Nu vulnerabilizam partidul. Nu cred ca asa se slabeste partidul. Cred ca in perioada urmatoare castig de cauza vor avea partidele care conving ca pot face lucruri bune intr-o comunitate. Am auzit aceasta teorie, dar eu nu cred in aceasta teorie. PSD nu e un partid care se desira, care sa se destrame, este un partid foarte bine structurat, dar nu trebuie perceput ca un partid extrem de puternic. Partid puternic inseamna proeicte si idei puternice, nu lideri locali care sunt perceputi ca fiind foarte puternici”, a declarat Liviu Dragnea la dcnews.ro.

Lista celor care vor trebui sa faca un pas in spate sunt:

Paul Stanescu – CJ Olt, Silvian Ciuperca – CJ Ialomita, Tiberiu Marc – CJ Salaj, Dragos Benea – CJ Bacau, Catalin Nechifor – CJ Suceava, Horia Teodorescu – CJ Tulcea, Dumitru Buzatu – CJ Vaslui, Mircea Cosma – CJ Prahova si Adrian Tutuianu – CJ Dambovita.

sursa:stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.