sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Liviu Varciu a ajuns din nou pe mainile medicului. Actorul a vrut sa se afle chiar de la el

Distribuie:

Publicat:

Problemele de sanatate nu-i dau pace lui Liviu Varciu! Actorul din serialul “Fructul oprit” a mers din nou in cabinetul doctorului, unde a primit noi indicatii despre tratamentul pe care trebuie sa-l urmeze. La scurt timp dupa ce a plecat din clinica, artistul a transmis un mesaj public.

Liviu Varciu a ajuns din nou pe mainile medicului

Intr-o inregistrare postata pe o retea de socializare, Liviu Varciu, care e vizibil afectat de problemele medicale, provocate de o imunitate scazuta si o raceala cumplita, a facut haz de necaz. Si… in stilul caracteristic a spus o gluma. Toate acestea dupa ce i-a multumit public medicului care il ajuta sa se insanatoseasca. Specialistul i-a prescris astazi mai multe medicamente, pe care actorul le-a cumparat deja.

“Multumesc, domnului doctor Radu Tincu, pentru ca mi-a dat o sacosa de pastile. Cica ma fac bine saptamana asta…la raceala, nu la cap!”, a spus Liviu Varciu intr-o filmare urcata pe Instagram Stories.

Liviu Varciu s-a despartit de Anda Calin cand toti credeau ca urmeaza nunta

Liviu Varciu a devenit tatic pentru a doua oara anul trecut. Artistul si Anda Calin i-au pus numele fiicei lor Anastasia, iar in martie, micuta a fost crestinata. Artistul mai are o fiica, pe Carmina, care s-a nascut in urma relatiei pe care a avut-o cu Ami Teiceanu. Actorul din serialul “Fructul oprit” a anuntat luni, 2 iulie, ca nu mai formeaza un cuplu cu fostul “iepuras” Playboy.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img