luni, 2 octombrie, 2023

Locuri de munca sezoniera in AGRICULTURA – SPANIA – CAMPANIA 2017

Distribuie:

Publicat:

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Vaslui prin serviciul de ocupare EURES Romania ofera 800 locuri de munca vacante in Spania pentru munca sezoniera in agricultura (sunt solicitate persoane apte pentru munca la camp, cu varsta cuprinsa intre 18 – 40 ani), pentru recoltarea capsunilor, campania 2017 (nu se solicita experinta).

Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimata de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe saptamana impartite in 6 zile, ziua 7 este zi de odihna care poate sa nu coincida cu duminica. Programul de lucru incepe la primele ore ale diminetii.

Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Conventiei colective aplicabile platibil la doua saptamani prin transfer bancar. Contributiile datorate sunt de 2% impozit pe venit si 113 euro asigurare sociala.

Cazarea este oferita de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi (nu exista posibilitatea cazarii solicitantilor barbati in cadrul firmei).

Transportul  catre  locul  de  munca  este platit de angajator si se deconteaza din salariile pe care le va primi in timpul lucrat la firma.

La selectie vor putea participa doar persoanele  care sunt inregistrate in baza de date a AJOFM Vaslui, Compartiment EURES,  ca persoane aflate in cautarea unui loc de munca in strainatate.

Actele necesare inregistrarii in baza  de date sunt:

–    Copie act de identitate ( cu o valabilitate de minim 6 luni);
–    Adeverinta medicala eliberata de medicalul de familie ( apt pentru munca);
–    Cazier judiciar ( fara antecedente penale);
–    Curriculum vitae.

Persoanele care doresc sa aplice pentru unul din aceste locuri de munca trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Vaslui din strada Spiru Haret, nr. 5, et. 1, camera 24, tel 0733.975.397.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img