luni, 29 aprilie, 2024

Loredana Chivu, decizie radicala dupa scandalul din club cu Manuela! Ce a facut blonda la doua aparitia informatiei in presa! ”A plecat”

Distribuie:

Publicat:

Loredana Chivu, decizie radicală după scandalul din club cu Manuela! La finele săptămânii reporterii WOWbiz.ro au prezentat o știre bombă, avându-le drept protagoniste pe Loredana Chivu și Manuela, fostă concurentă la emisiunea Puterea dragostei în sezonul 2, dar și o altă reprezentantă a sexului frumos. Cele trei s-ar fi certat înt-un club de pe litoral, din cauza unor imagini apărute pe internet, în fața oamenilor, dar și a bodyguarzilor, iar conflictul lor a apărut în presă la câteva zile de la producerea lui.

Loredana Chivu, decizie radicală după scandalul din club cu Manuela! Fetele și-ar fi cerut scuze pentru reacțiile avute în locația de noapte 

Dacă Manuela de la Puterea dragostei a făcut o serie de declarații destul de dure, ei bine, Loredana Chivu a preferat să nu discute prea mult despre un incident ce nu ar fi trebuit, în viziunea ei, să nu fie prezentat publicului larg, întrucât, situația nu era tensionată, în plus, fetele și-ar fi cerut scuze pentru reacțiile avute în locația de noapte de la mare.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img