miercuri, 1 mai, 2024

Lorena, fiica lui Ilie Balaci, a anuntat ca familia nu are suspiciuni asupra mortii fotbalistului dupa ce Ministerul Sanatatii a spus ca va face ancheta

Distribuie:

Publicat:

Ilie Balaci, fostul mare fotbalist, va fi inmormantat marti, 23 octombrie, la Craiova. Sicriul cu trupul neinsufletit al sportivului a fost depus dimineata la stadionul Ion Oblemenco, iar familia prezenta la arena a tinut sa faca precizari in privinta anchetei dictate de Ministerul Sanatatii.

De la Bucuresti au fost trimisi specialisti pentru a investiga modul in care cei de la ISU Dolj au acordat primele manevre de resuscitare. Lorena Balaci, fiica lui Ilie si a Danielei, a vorbit cu reporterul ProSport prezent la stadionul din Banie.

Familia nu a ridicat suspiciuni asupra decesului

Lorena Balaci a anuntat ca familia nu a ridicat suspiciuni asupra decesului fostul mare fotbalist. Mai mult, ea a tinut sa le multumeasca celor de la SMURD pentru modul in care s-au implicat si ca autopsia este o procedura normala in astfel de cazuri. Lorena nu a mai putut continua dialogul la aparitia lui Eugen Trica, fostul ginere al lui Balaci, cei doi izbucnind in lacrimi in momentul revederii, potrivit Mediafax. Lorena si Eugen au plecat la brat in incapererea unde e depus trupul fostei glorii a fotbalului romanesc. Lorena a facut aceste precizari, dupa ce ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca va face ancheta.

„Ne-am autosesizat in urma suspiciunilor pe care familia le-a ridicat pentru ca Ilie Balaci este un erou national, prin urmare era datoria noasta sa facem acest lucru. Am constituit o echipa de control care se va deplasa la Craiova pentru a verifica exact ce s-a intamplat in cazul lui Ilie Balaci. Se va verifica modul in care s-au respectat procedurile de preluare a pacientului, de la dispecerat la declararea decesului”, a spus Sorin Pintea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img