luni, 6 mai, 2024

Lucrarile de pe strazile Barladului continua

Distribuie:

Publicat:

Primarul municipiului Barlad, av. Dumitru Boros, informeaza ca toate lucrarile aflate in executie la nivel local, in special cele pe infrastructura rutiera, nu au fost intrerupte si continua conform programului anual de intretinere a strazilor.

Astfel, numai in ultimele zile, au inceput si sunt aproape de finalizare lucrarile de refacere a mai multor trotuare din localitate, dar si de reamenajare a unor parcari sau supralargire de strazi. Este vorba despre trotuarele de pe strazile Comuna din Paris, Mihai Eminescu – intersectie Republicii si Capitan Grigore Ignat, zona blocuri Fepa, precum si de o noua supralarire, pe strada Dragos Voda – intersectia Mihai Eminescu.
„Oricate intarzieri s-ar fi vrut din partea unora sau altora, in Barlad se lucreaza si se va lucra. Nu se opreste nicio lucrare demarata iar ritmul este cel impus de programul anual de reparatii si intretinere strazi. Am terminat deja amenajarea unei parcari la blocul IRB, partea de nord, cu trotuare si asfaltare, a fel si supralargirea de la intersectia strazii Dragos Voda cu Mihai Eminescu si trotuarele de pe partea stanga, spre Republicii si continuam cu reparatii la trotuarele de pe strada Comuna din Paris, unde urmeaza, de asemenea, sa mai amenajam ceva locuri de parcare si sa asfaltam. De asemenea, pentru ca le-am promis oamenilor inca de anul trecut, am reusit sa ajungem si pe strada Capitan Grigore Ignat, la blocurile Fepa, unde nu s-au mai facut lucrari de intretinere a trotuarelor si a parcarii din zona probabil de cand s-a construit fabrica. Oricum, solicitarile sunt multe si, atat cat ne va permite bugetul, vom raspunde la cat mai multe”, a declarat primarul Dumitru Boros.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img