sâmbătă, 18 mai, 2024

Lucrarile de pe strazile Barladului nu se opresc – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Primarul municipiului Barlad, av. Dumitru Boros, informeaza ca toate contractele aflate in executie la nivel local, in special cele pe infrastructura rutiera, nu au fost intrerupte si continua in ritmul si cu personalul impuse de starea actuala.

Astfel, numai in ultimele zile, au inceput lucrarile de refacere a mai multor trotuare din localitate de pe unele strazi care, fie au fost asfaltate recent, fie urmeaza a intra la asfaltare. Este vorba despre trotuarele de pe strazile Siret si Gheorghe Emandi (recent asflatate) si de pe strada Stefan Procopiu (care urmeaza a fi asfaltata in curand).

„Cu respectarea prevederilor tuturor ordonantelor militare in vigoare, in Barlad se lucreaza si se va lucra. Nu se opreste nicio lucrare demarata, chiar daca ritmul este ceva mai lent, dar mai sigur pentru constructori. De asemnenea, anunt in premiera ca cel tarziu la inceputul saptamanii viitoare, in ciuda piedicilor si „demersurilor” facute de unii, va incepe si asfaltarea altor strazi, in baza contractelor pe care le-am semnat inca de anul trecut si care au termene clare de executie. Totodata, asigur ca in foarte scurt timp vom incheia si celelalte lucrari care au avut un termen mai scurt de executie…”, a declarat primarul Dumitru Boros.

Reamintim ca, in acest moment, in executie se afla doua mari pachete de strazi (29 la numar) propuse pentru asfaltare cu refacerea intregii infrastructuri (carosabil, trotuare, spatii verzi, etc) sau doar cu refacerea covoarelor asfaltice (inclusiv cu rebordurari si ridicari de canale).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img