miercuri, 17 aprilie, 2024

Ludovic ORBAN in vizita electorala la PNL VASLUI

Distribuie:

Publicat:

La invitatia Filialei Teritoriale a Partidului National Liberal Vaslui, vineri, 23 mai a.c., deputatul PNL Ludovic ORBAN desfasoara o vizita in judetul Vaslui, pe ultima suta de metri a campaniei electorale, pentru a se intalni cu electoratul vasluian si pentru a transmite mesajul Partidului National Liberal, respectiv apelul de a se prezenta la vot, in caz contrar un vot neexprimat este un vot pentru PSD la aceste alegeri.
In cadrul unei conferinte de presa organizata la sediul Organizatiei Judetene a PNL Vaslui si sustinuta de deputatul PNL Florin CIURARIU, presedintele Organizatiei Judetene a PNL Vaslui, Simona POLAK, candidatul PNL Vaslui la alegerile europarlamentare si deputatul PNL Ludovic ORBAN, s-a punctat activitatea desfasurata in campania electorala de PNL la nivel national si la nivel judetean precum si importanta prezentei cetatenilor la vot, ca forma de exprimare a propriilor optiuni dar mai ales, ca principala arma de sanctiune a politicienilor care i-au dezamagit.

Deputat PNL Florin CIURARIU

“Suntem multumiti ca am facut o astfel de campanie: una in care am vorbit despre lista noastra de candidati si activitatea europarlamentarilor nostri, una in care am lansat Programul pentru parlamentul European- “Prosperitate, Natiune, Libertate” sI directiile unui nou Program Economic- “Economia liberala. Prin noi insine” pe care il propunem spre dezbatere tuturor romanilor.”

Deputat PNL Ludovic ORBAN

“Am pus accent pe comunicarea directa cu cetatenii in aceasta campanie. Din pacate, in loc de dezbateri concrete, directe, pe teme europene, pe programeale candidatilor si ale partidelor pe care le reprezinta, am asistat la un scandal permanent intre presedinte si premier, un scandal jenant pentru Romania. Intreaga echipa a Partidului Natioanl Liberal a discutat cu cetatenii, pas la pas, despre Parlamentul European, despre modul in care Parlamentul European poate afecta viata de zi cu zi a fiecaruia dintre noi. Le transmit vasluienilor rugamintea de merge la vot si de a vota cu maxima responsabilitate. Dar sa nu uite ca Partidul National Liberal este unul din cele mai vechi partide din cadrul Uniunii Europene, PNL este partidul care a sustinut Romania moderna. La aceasta ora, vocea cu cea mai mare influenta in Parlamentul European este vocea PNL. Nu intamplator PNL a dat doi comisari europeni, puternic implicati in proiectele pentru dezvoltarea Romaniei: Leonard OBAN si Dacian CIOLOS. De aceea, cu cat forta PNL va fi mai mare in Parlamentul European, cu atat mai mut va creste sansa Romaniei de a beneficia de cat mai multe atuuri.”

Simona POLAK, candidatul PNL Vaslui la alegerile europarlamentare

“In urma cu cinci ani m-am inscris in Partidul National Liberal din propria-mi convingere si cred cu tarie ca am facut cea mai buna alegere. PNL a deveni casa mea, aici am demonstrat ca pot munci si doar astfel pot merge mai departe si pot avea succes. Alaturi de echipa PNL Vaslui am trecut prin aceasta campanie muncind si explicandu-le cetatenilor despre importanta acestor alegeri si mai ales, despre importanta exprimarii propriilor convingeri prin vot!”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img