Ludovic Orban, masura curioasa luata in PNL: incepe o concurenta ACERBA in interiorul partidului

0
36

Liberalii care vor să candideze la primăriile municipiilor reşedinţă de judeţ îşi pot depune candidaturile în partid până la 15 noiembrie, iar până în 15 martie îşi vor face campanie în PNL şi în afara partidului, a anunţat Ludovic Orban. Practic, liberalii vor fi forțați să își asume o candidatură cu doi ani înainte de alegeri. Este cunoscut faptul că desemnarea candidaților aduce tensiuni în orice partid, mai ales dacă sunt mai mulți candidați pe același post.

”Depunerea candidaturilor în PNL pentru funcţiile de primari se va face până la 15 noeimbrie. Între 15 noiembrie şi 15 martie, candidaţii vor intra într-o campanie atât internă, cât şi în exteriorul PNL. Fiecare trebuie să vină cu un program de guvernare locală care să rezolve problemele din municipiile reşedinţă de judeţ şi cu un plan de campanie. Candidaţii nu au voie să se atace între ei, acesta fiind un criteriu eliminatoriu, comunicarea publică va fi exclusiv pozitivă, pentru a-şi prezenta soluţiile la probleme”, a declarat liderul PNL.

El a precizat că între 15 martie şi 15 aprilie se vor efectua sondaje de opinie în fiecare municipiu reşedinţă de judeţ, iar candidaţii vor fi desemnaţi pe baza sondajelor.

În privinţa alegerilor europarlamentare, Ludovic Orban a spus că sunt 49 de candidaturi şi până la 15 noiembrie vor fi stabilite candidaturile finale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.