duminică, 28 aprilie, 2024

Lumea internațională a filmului este îndoliată! A murit un actor de mare renume

Distribuie:

Publicat:

În ultima perioadă am pierdut mai multe personaje importante, oameni celebri, care au lăsat în urmă lacrimi și suspine. Lumea internațională a filmului a mai pierdut o mare valoare, un actor cu o carieră impresionantă, cu roluri celebre în cele mai apreciate producții.

A murit actorul Fred Ward

Actorul Fred Ward, celebru pentru filme precum Tremors, The Player sau The Right Stuff a murit pe 8 mai 2022, la vârsta de 79 de ani. Anunțul a fost făcut abia acum de către familie, fără a preciza, însă, cauza exactă a decesului. Cei dragi nu au vorbit despre acest eveniment tragic până acum și au cerut intimitate.

Mai mulți colegi de breaslă și apropiați au transmis mesaje de condoleanțe familiei și au vorbit despre experiențele trăite alături de marele actor. Printre cei care i-au adus un ultim omagiu în mediul online se numără Kevin Bacon, care a precizat că, pe lângă faptul că a fost un actor talentat, a fost și un om alături de care mulți au avut numai amintiri frumoase.

“Sunt atât de trist să aflu de moarte lui Fred Ward. Atunci când a fost vorba despre lupta cu viermi subterani nu am putut cere un partener mai bun. Îmi voi amintit întotdeauna despre cum vorbeam despre dragostea lui pentru Django Reinhardt şi chitara lui de jazz în lungile noastre zile fierbinţi din deşert. Odihneşte-te în pace, Fred!”, a fost mesajul lui Kevin Bacon.

A publicat și o imagine direct de pe platourile de filmare, din timpul unor scene pentru o producție filmată în deșert.

Fred Ward a avut o carieră de succes

Fred Ward s-a bucurat de mare succes în cinematografie încă din anul 1973, atunci când a apărut în serialul The Age of the Medici. A avut roluri importante în mai multe filme precum Henry and June (1990), Remo Williams: The Adventure Begins (1985), Short Cuts (1993) și Miami Blues (1990).

Rolurile sale au fost memorabile, iar nimeni nu se aștepta la un asemenea sfârșit, mai ales că nu se știau prea multe detalii despre starea lui de sănătate sau afecțiunile de care suferea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img