miercuri, 1 mai, 2024

„Mă căsătoresc în curând” Daniel Onoriu a dat-o uitării pe Isabela și a făcut marele anunț! Sportivul a dat vestea pe internet

Distribuie:

Publicat:

Daniel Onoriu a făcut un anunț neașteptat pe internet, chiar despre o viitoare nuntă. Sportivul este pregătit să-și refacă viața.

Vestea că Daniel și Isabela Onoriu divorțează a luat prin surprindere o țară întreagă, iar la scurt timp după anunțul făcut de cei doi, sportivul nu s-a oprit din a da detalii despre căsnicia lui cu încă soția sa, fără a avea însă prea multe cuvinte de laudă privind cei șase ani petrecuți

alături de partenera sa.

Ei bine, recent, Daniel Onoriu a venit cu o serie de noi declarații legate de căsnicia sa cu Isabela Onoriu, adăugând totodată că vrea să se căsătorească în curând, semn că sportivul este pe cât se poate de pregătit să-și refacă viața și să o dea uitării pe femeia alături de care a trăit șase ani.

Cum trebuie să fie viitoarea soție a lui Daniel Onoriu

Recent, Daniel Onoriu a făcut o postare pe Instagram, acolo unde a publicat o scurtă parte din conversația lui cu încă soția sa, Isabela. În respectivele mesaje, tânăra îi cere sportivului să nu o mai expună, atât pe ea, cât și viața lor personală, adăugând că între ei nu mai este nicio cale de împăcare.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img