sâmbătă, 30 septembrie, 2023

Maşina unui lider PSD Braşov, vandalizată în parcare. Poliţia a deschis o anchetă I FOTO

Distribuie:

Publicat:

Maşina preşedintelui Organizaţiei Municipale a Femeilor Social-Democrate din Braşov, Adela Diaconu, a fost vandalizată, sâmbătă, într-o parcare din centrul istoric al oraşului, pe uşi fiind scris cu spray roşu „C+R”. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Adela Diaconu, preşedintele Organizaţiei de femei a PSD crede că maşina a fost vandalizată de adversarii politici.

„Mi-am găsit maşina vandalizată în parcare, după ce în urmă cu două zile mi-am prezentat bilanţul activităţilor întreprinse în anul 2017 din poziţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale a Femeilor Social Democrate din cadrul PSD Braşov. Presa din Braşov a mediatizat acest raport şi cred că gestul vandalilor nu este unul întâmplător. Au scris pe maşina mea cu roşu, C+R. Poliţiştii şi criminaliştii au făcut cercetarea la faţa locului şi ciudat este că nicio altă maşină nu a mai fost vandalizată în zonă. În plus, din câte înţeleg, deşi este vorba despre punctul zero al Braşovului, nu există nicio cameră de supraveghere care să fi surprins momentul vandalizării, fapt ce ar fi ajutat la prinderea suspecţilor”, a declarat, sâmbătă, pentru corespondentul MEDIAFAX, Adela Diaconu, preşedintele OMFSD Braşov.

Potrivit Adelei Diaconu, cele două majuscule scrise cu spray roşu, „C+R”, pot duce cu gândul la celebra scandare „PSD, ciuma roşie”, dar aceasta a declarat că se detaşează de astfel de asocieri.

„Faptele mele nu reflectă aşa ceva, având în vedere că prin organizaţia pe care o conduc sunt foarte aproape de oameni. (…) Nu pot să bănuiesc pe cineva în mod specific. Tot ce pot să vă spun este că nu am făcut afaceri necurate. Sunt un fost sportiv de performanţă şi prezentator TV”, a completat Adela Diaconu.

Poliţiştii braşoveni au deschis o anchetă în acest caz şi încearcă să îl găsească pe făptuitor.

 

sursa: MEDIAFAX

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img