duminică, 19 mai, 2024

Madalina, tanara implicata in accidentul feroviar de la Vladeni, a fost operata. Medicii i-au scos bucati din creier

Distribuie:

Publicat:

Madalina Maria Loghin, tanara care a fost victima a accidentului feroviar de la Vladeni, a trecut printr-o interventie chirurgicala. 

Creierul pacientei a fost afectat in urma impactului devastator, medicii reusind sa indeparteze mai multe fragmente din acesta care au fost penetrate de bucati de os din cutia craniana. Prognosticul este rezervat, tanara fiind atent monitorizata de catre cadrele medicale.

Reamintim ca in noaptea de marti spre miercuri, un apel la numarul unic de urgente 112 avea sa anunte ca un accident feroviar grav s-a produs pe raza comunei Vladeni. Patru persoane se aflau intr-un autoturism lovit de tren. O tanara in varsta de 22 de ani, doua fetite de 4 si 5 ani si concubinul acesteia au ramas printre fiarele contorsionate. Salvatorii au luptat zeci de minute pentru a le salva viata.

Madalina se afla in masina alaturi de cele doua fetite ale ei de 4 si 5 ani si de concubinul acesteia pe nume Costin Dumitrescu. Cert este ca Dumitrescu se afla la volan si nu a oprit desi la trecerea la nivel cu calea ferata erau indicatoare in acest sens. Toti cei patru pasageri care se aflau in masina au fost grav raniti, dar, din fericire, nimeni nu si-a pierdut viata.

La acest moment se vehiculeaza o ipoteza socanta. Dumitrescu, intr-un moment de gelozie, ar fi oprit intentionat in fata trenului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img