Madonna, mesaj despre controlul armelor de foc in America

0
31

Madonna a incheiat World Pride, duminica seara, la New York, cu un mesaj despre controlul armelor de foc in America. In fata a peste 7.000 de oameni adunati pe River Island din Manhattan, cunoscuta ca „Pride Island”, Madonna a sustinut un recital de patru piese si a vorbit despre discriminare si a multumit comunitatii LGBTQ pentru ca a sustinut-o mereu.

Recitalul Madonnei a incheiat o saptamana de festivitati, care a cuprins a 50-a aniversare a revoltelor de la Stonewall si a miscarii de eliberare a homosexualilor. „Cincizeci de ani, oameni buni. Cincizeci de ani de revolutie, de libertate si lupta. Cincizeci de ani de lupta cu discriminarea, ura si ignoranta. Cincizeci de ani de nesupunere in fata fricii. Sunt atat de mandra si onorata sa impartasesc acest eveniment istoric cu voi”, a spus Madonna, citeaza Variety.

Printre cei prezenti la eveniment s-au numarat creatoarea de moda Donatella Versace, presedintele CNN, Jeff Zucker, actorii Billy Eichner si Billy Porter. „De cand am venit la New York ca o necunoscuta, am fost mereu primita cu bratele deschise de comunitatea queer. Mereu m-am simtit ca un outsider, dar voi m-ati facut sa ma simt ca un insider, ca cineva”. 

Insotita de mai multi dansatori, care au fost imbracati la fel ca ea, Madonna a cantat „Vogue”, „American Life” si doua piese noi, „God Control” si „I Rise”, incluse pe cel mai recent album, „Madame X”. Cea mai mare problema a Americii, a spus artista, o reprezinta „siguranta si controlul armelor de foc care afecteaza, disproportionat, comunitatile marginalizate”. Pentru ultima piesa, au fost proiectate imagini de la manifestatia March for Our Lives si cuvantul „rezist”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.