Mama Denisei Manelista, destainuiri cutremuratoare dupa moartea acesteia: ”Mi se rupe sufletul, atat de dor imi este…”

0
141

Moartea Denisei Răducu a lăsat multă durere în sufletele apropiaților, dar și al fanilor ei, care încă îi duc lipsa cântăreței. Mama ei a vorbit, după trei ani de la moartea manelistei, povestind câteva episoade din viața acesteia.

Denisa Răducu s-a stins din viață pe 23 iulie 2017. Celebra cântăreață de manele a fost diagnosticată cu carcinom hepatoceluar, un tip de cancer foarte periculos care afectează ficatul. Aceasta ar fi împlinit ieri, duminică, 13 decembrie, 31 ani.

Mama Denisei Răducu, mărturisiri cutremurătoare

Geta Marin trece prin momente cumplite, după moartea fiicei sale. Femeia a recunoscut, într-un interviu pentru revista Taifasuri faptul că o visează pe Denisa Răducu seară de seară.

”Pentru mine, Denisa nu a murit niciodată, ea doar a plecat în turneu. Trăiesc doar ca să-i împart pomană. Mi se rupe sufletul, atât de dor îmi este de fata mea deșteaptă și cuminte, de îngerul meu… Atunci când a murit, am început să urlu de durere și mi-au dat niște calmante, apoi îmi venea să joc. După o săptămână mi-am revenit, dar în fiecare noapte, la ora 12:00, mă duceam la cimitir”, a povestit Geta Marin, mama Denisei Răducu, pentru sursa precizată.

continuarea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.