joi, 30 mai, 2024

Maraton muzical de 3 zile, cu 300 de tineri talentaţi şi peste 300 de momente artistice, la Festivalul Muzical “Lira” 2022

Distribuie:

Publicat:

Festivalul Naţional Muzical "Lira", ajuns la a IX-a ediţie, se va desfăşura în perioada 17-19 martie 2022, în premieră, la Sala Auditorium din incinta ATP Tech Center, în Baia Mare. 300 de tineri artişti îşi vor etala talentul muzical în cadrul festivalului-concurs, în atenţia juriului şi a publicului, live şi online, însumând peste 300 de momente artistice într-un maraton muzical de 3 zile.

Programul artistic va cuprinde piese din repertoriul naţional şi internaţional, din sfera muzicii vocale. Evenimentul îşi propune descoperirea şi promovarea acestor solişti români, oferindu-le şansa de a-şi face cunoscut talentul live pe scenă şi de a obţine titluri, distincţii şi premii.

Ozana Barabancea, Ioan Man, Nora Deneş, Florian Mătăsaru, Anuţa Iuga, Lucian Madiar, dar şi Andrei Petruş – finalist în Selecţia Naţională Eurovision România 2022 – sunt cei 7 juraţi care vor aprecia fiecare moment şi vor stabili clasamentul final al competiţiei muzicale. Juriul va fi divizat în două comisii, în raport cu fiecare gen muzical.

"Traversăm o perioadă în care trebuie să fim uniţi mai mult ca niciodată. Muzica uneşte inimi, sparge bariere şi vindecă suflete. Ediţia IX a Festivalului Lira este aşteptată de sute de tineri talentaţi, dornici să se afirme. Ne dorim să le oferim, după o lungă aşteptare, o experienţă de neuitat şi o ediţie fără precedent, urcând pe o scenă superbă, într-o locaţie deosebită. Competiţia de anul acesta a Festivalului Lira cu siguranţă va contribui la formarea participanţilor ca viitori artişti ai României", a transmis Andrei Coman, Director artistic al Festivalului Muzical Lira.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Artist pentru Artă şi Ring Arte Media, cu susţinerea ATP Group (Sponsor principal) şi Kiss FM (Partener media oficial), cel mai ascultat radio din România.

Evenimentul va fi transmis, live-online, pe canalele media ale organizatorului principal. Mai multe informaţii pot fi solicitate la adresa de e-mail office@centrulculturalvirtual.ro sau pe pagina web www.centrulculturalvirtual.ro

Intrarea este gratuită!

Informaţii suplimentare pentru REDACTOR:

Despre Centrul Cultural "Artist pentru Artă" ONG (ORGANIZATOR PRINCIPAL)

Centrul Cultural "Artist pentru Artă" îşi desfăşoară activitatea de 10 ani, la nivel naţional, în scopul de a descoperi în tânăra generaţie şi nu numai, noi valori ce au nevoie de susţinere ca să evolueze şi să devină noii reprezentanţi ai segmentului cultural universal. Ne propunem să contribuim la crearea unei imagini de calitate a României, o imagine pe care o putem dezvolta în timp, pe un sistem corect de valori, ce inspiră încrederea că "succes" este un cuvânt care să ne definească şi de care să fim mândri.

Despre ATP GROUP (SPONSOR PRINCIPAL)

ATP Group – în România, este principal integrator de produse şi sisteme pentru mobilitatea persoanelor şi produselor. Preocupat de binele comunităţii şi de evoluţia tinerei generaţii, Grupul a investit în proiectarea şi construcţia unui Centru de dezvoltare culturală, situat în municipiul Baia Mare. ATP Tech Center oferă spaţii moderne, generoase şi complet echipate pentru susţinerea de activităţi educaţionale, culturale şi de business. Conferinţe, workshop-uri, seminarii pot fi organizate aici. Sala Auditorium a Centrului, cu o capacitate de 530 de locuri, va găzdui în premieră Festivalul Naţional Lira 2021/2022.
Despre KISS FM (PARTENER MEDIA OFICIAL)

Kiss FM este pentru al 12-lea an consecutiv cel mai ascultat radio din România! De 18 ani Kiss FM mixează cele mai tari hituri la pachet cu zâmbetul şi buna dispoziţie şi rezonează cu fiecare ascultător. Cele mai faine premii sunt doar pentru a completa fiecare zi în ritmuri de pop, dance şi reggae.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img