luni, 6 mai, 2024

Margareta Clipa și Gheorghe Cusiac, o poveste de dragoste surprinzătoare

Distribuie:

Publicat:

Margareta Clipa și actualul ei soț, Gheorghe Cusiac trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme. Se iubesc din tinerețe, dar viața a avut alte planuri pentru ei. S-au iubit la 20 de ani, dar nu au fost lăsați să se căsătorească, așa că fiecare a luat-o pe alt drum. N-au pierdut niciodată legătura, iar cel care trebuia să-i fie soț în tinerețe a fost nașul de cununie. Dragostea dintre ei n-a murit, însă!

Ne-am fi căsătorit la 20 de ani, dar mama lui m-a întâlnit odată pe stradă şi mi-a spus: «Să-mi laşi băiatul în pace, că el e inginer!». Eu eram cântăreaţă, nu eram la nivelul la care şi-ar fi dorit mama lui', povestea Margareta Clipa în urmă cu ceva timp, la emisiunea Happy Hour.

Dar cei doi au ținut legătura peste ani și s-au reîntâlnit la nunta Margaretei cu primul ei soț. Gheorghe și soția lui au venit la nunta Margaretei Clipa în calitate de nași de cununie.

În momentul în care și-au dat seama că sentimentele nu dispăruseră, cei doi au luat decizia de a divorța de soții de la acel moment. Primul care a intentat divorț a fost Gheorghe. După el, a venit rândul artistei Margareta Clipa să divorțeze de cel alături de care trăise câțiva ani și s-a măritat cu iubirea vieții ei, în 2002, când avea 42 de ani.

Am organizat totul în secret. Am făcut nuntă joia, ca ţiganii, că nu s-a putut altfel – sâmbătă aveam altă nuntă la care trebuia să mergem. Invitaţii au crezut că vin la ziua mea de naştere. Au rămas stupefiaţi când au aflat că ne-am căsătorit', mărturisea cântăreața de muzică populară, potrivit avantaje.ro.

Cum se menține în formă la 61 de ani

La 61 de ani, Margareta Clipa se simte excelent și dincolo de fericirea pe care o trăiește de aproape 20 de ani, alături de bărbatul pe care l-a iubit dintotdeauna, solista face sport și mănâncă sănătos.

„Fac sport. Merg la sală şi atât de bine mă simt. Am un conac lângă mine şi trei ore muncesc în bazinul de înot. Am program de alergat şi de înot. Înot o oră pe zi. Sar şi alerg mult în apă. Fac şi saună. Eu nu pot să alerg pe uscat din cauza coloanei şi de aceea alerg în apă. Încerc să mă menţin în formă. Nu beau alcool, nu beau cafea, nu mănânc gras”, a spus Margareta Clipa la „Acces Direct”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img