sâmbătă, 18 mai, 2024

Maria Constantin a tinut sa se afle de la ea! Adevarul despre relatia cu Catalin Cazacu, dupa ce i-am prins impreuna

Distribuie:

Publicat:

Maria Constantin a fost surprinsa decanca.ro, in timp ce petrecea de zor cu Catalin Cazacu intr-un club de fite din Capitala. Artista a dat cartile pe fata si a spus adevarul! 

La scurt timp dupa seara petrecuta in club, Maria Constantin dezvaluia pentru Cancan.ro ca Faimosul de la Exatlon ii este doar prieten.

”Este bun prieten cu o prietena de-ale mele. L-am cunoscut in seara respectiva in Nuba. Eu il stiam de la televizor. Am petrecut in club cateva ore, este un tip foarte tare. M-am distrat si m-am simtit bine in compania lui. Nu este nimic intre noi. Nu am timp de combinatii, sunt prinsa cu scoala in aceasta perioada.”, a declarat Maria Constantin.

Maria Constantin a vrut doar sa se distreze
Maria Constantin face noi marturisiri din seara cu pricina! Artista a spus ca ea a iesit in acea seara doar pentru a se distra alaturi de prietenele ei. 

”Trebuie sa ma mai distrez. Cateodata ma mai distrez si eu, sunt om, nu sunt robot. Era intr-o vineri seara, a doua zi m-am dus la concert. Am iesit cu niste prietene. Intentia a fost buna, directia proasta. A fost prima data cand am mers in acel club. O prietena a zis sa mergem la o limonada, un suc ceva. Apoi nu am mai scapat pana n-am mers in club. Prima data nu aveam eu asa chef. Apoi am inceput sa ne distram, sa dansam. Am crezut ca nu o sa ma recunoasca nimeni.”, a spus Maria Constantin conform wowbiz.ro.

Catalin a fost abordat de multe fete in clubul cu pricina.

”Catalin se cunoaste cu prietena mea. Am facut cunostinta, nu il cunosteam. Nu ne-am intalnit pana la momentul respectiv. Nu am facut schimb de numere de telefon. Nu am apucat sa-l felicit pentru participarea la Exatlon. El a fost ocupat cu toti oamenii care veneau pe acolo. Fetele tot veneau sa-l intrebe diverse lucruri. Vreau langa mine un om care ma respecta, nu ma intereseaza aspectul fizic sau trecutul. Poate ca exista cineva in viata mea, poate ca nu.”, a mai spus Maria Constantin conform wowbiz.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img