marți, 30 aprilie, 2024

Maria Ghiorghiu, marturie cutremuratoare despre Elodia. Unde se afla trupul avocatei

Distribuie:

Publicat:

Maria Ghiorghiu, marturie cutremuratoare despre Elodia! Maria Ghiorghiu sustine ca trupul neinsufletit al Elodiei Ghinescu, femeia disparuta in urma cu 10 ani, ar fi zidit intr-un perete al unei case vechi.

Clarvazatoarea sustine ca un barbat ar fi facut acest gest necugetat.

Cazul Elodiei Ghinescu a zguduit Romania, dupa ce sotul ei, Cristian Cioaca, a ucis-o cu sange rece pe Elodia Ghinescu, in urma cu 10 ani, punand-o in cada si sectionandu-i fiecare parte a corpului pentru a nu lasa „urme”.

Maria Ghiorghiu a relatat ca trupul neinsufletit al Elodiei Ghinescu s-ar afla zidit intr-un perete de catre un barbat.

Clarvazatoarea a sustinut ca s-a „intalnit” cu Elodia, intinzandu-i mana spre peretele in care aceasta s-ar afla. Din informatiile acesteia, corpul sectionat al Elodiei s-ar afla intr-o parte in care s-ar forma litera „L” la perete, cel mai probabil afandu-se intr-un colt. Zidul ar fi fost dublat, pentru ca probele sa fie ascunse.

Totodata, Maria Ghiorgghiu sustine ca ar fi vazut-o razand si bucuroasa, in pivnita acelei case batranesti.

Cazul Elodiei Ghinescu si al lui Cristian Cioaca a zguduit Romania

Cristian Cioaca a fost condamnat, in iunie 2014, la 15 ani si opt luni de inchisoare pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu si 250.000 de euro despagubiri pentru familia acesteia.

Procurorii aratau in rechizitoriu ca in noaptea de 29 spre 30 august 2007,

“pe fondul unor relatii conflictuale preexistente legate de un iminent divort determinat de presupusele relatii extraconjugale ale sotilor, in timp ce se aflau in dormitorul matrimonial, discutiile au degenerat, context in care Cristian Cioaca i-a aplicat sotiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia”.

Ulterior, Cioaca a dus trupul sotiei sale in cada baii principale, unde l-a transat pentru a-l putea ascunde mai usor, precizau procurorii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img