sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Marian Godina ii cere iertare lui Serban Huidu. “Prost moment, prost politist”

Distribuie:

Publicat:

Marian Godina a avut cu cateva zile in urma un schimb de postari pe Facebook cu Mihai Gainusa, mentionand insa si numele lui Serban Huidu, implicat, dupa cum se stie, intr-un grav accident de circulatie in 2011.

Marian Godina a fost desemnat, in 2011, sa-l duca la spital pe Serban Huidu, pentru recoltarea probelor biologice. Agentul de la Rutiera isi reproseaza comportamentul din acel moment, in care, furios si puternic marcat de cele vazute, a avut un comportament nepotrivit la adresa vedetei TV.

La cateva zile de la schimbul de postari cu Mihai Gainusa si la aproape cinci ani de la accidentul provocat de Huidu, Marian Godina ii cere scuze, public, lui Serban Huidu.

“Pe 16 octombrie 2011, in timp ce eram de serviciu, seful meu m-a sunat sa-l iau de la birou si sa-l duc la Timisul de Sus unde avusese loc un accident rutier mortal. Am plecat intr-acolo grabiti, cu sirene si girofaruri. Imi amintesc ca vremea era foarte rea si ca seful meu mi-a zis de cateva ori sa merg mai incet. Aflasem deja ca unul dintre soferi era Serban Huidu, omul caruia ii luase permisul unul dintre colegii mei, cu doi ani in urma, si pe care il ironiza de cate ori avea ocazia.

Am ajuns la fata locului si am privit ingrozit la scena de acolo. Pentru ca alti colegi de-ai mei faceau deja cercetarea la fata locului, am primit misiunea de a-l duce pe Serban Huidu la Spitalul Judetean Brasov pentru a-i recolta probe de sange. L-am urcat in masina si am plecat spre Brasov. Nimeni nu scotea o vorba, era liniste deplina. Probabil lipsa mea de experienta, starea emotionala dupa ce vazusem peisajul de acolo si faptul ca stiam ce facuse cu colegul meu, m-au facut sa nu ma mai pot abtine sa tac si m-au transformat intr-un dobitoc. Nu l-am jignit in vreun fel, dar i-am adresat lui Serban vorbe grele. Omul era oricum in stare de soc, iar eu, in prostia mea, m-am gasit sa-i tin predici. Prost moment, prost politist. Serban mi-a zis sa-l impusc. Am reactionat la fel de idiot si i-am spus ca probabil as face-o, daca legea mi-ar permite.

Ajunsi la spital, dupa ce am terminat ce am avut de facut, mi-am dat seama cat de prost am fost si m-am dus sa ii cer scuze. Mi-a strans mana si se uita in ochii mei fara sa-mi dea drumul. Avea lacrimi in ochi. Inainte sa plec, i-am zis doar atat: fii tare!

Acum cateva zile, am gresit din nou fata de Serban, atunci cand i-am bagat numele in raspunsul pe care i l-am dat lui Gainusa, facand o asociere total nepotrivita si fara noima, tinand cont ca raspunderea e personala si ca oricum cei doi nu mai au nicio legatura. Si chiar daca ar fi avut, nu ar fi trebuit sa invoc argumentul ala pentru ca nu era treaba gainusei.

I-am cerut scuze lui Serban si la telefon, si pe pagina lui de Facebook, dar mi-am dat seama ca trebuie sa-mi asum greseala si aici, pe pagina mea. Imi asum si injuraturile pe care le voi primi acum, le merit.

Nu incerc sa-i iau apararea lui Serban Huidu, dar nici nu m-as vrea in locul lui. Din pacate, sunt multi care, atunci cand aud de el, inca reactioneaza la fel cum am reactionat eu in 2011. Sunt cei care considera ca lor nu li s-ar putea intampla niciodata un accident si nu pot face diferenta intre culpa si intentie.

Sper ca la aceasta postare, sa fiu singurul caruia ii sunt adresate comentariile rautacioase”, este postarea lui Marian Godina.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img