joi, 28 martie, 2024

Mascatii au descins pe iahtul lui Cristiano Ronaldo – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Cristiano Ronaldo a avut parte de o surpriza neplacuta pe iahtul pe care isi petrece vacanta alaturi de iubita sa Georgina Rodriguez, de copiii sai si de alti membri ai familiei. Agenti inarmati din cadrul departamentului vamal al Fiscului spaniol au descins pe ambarcatiunea pe care starul portughez o detine, relateaza hola.com. Potrivit sursei citate, Cristiano Ronaldo se intorsese cu putin timp inainte de la masa, de la un restaurant din Formentera. Cei trei agenti au inspectat timp de o ora si jumatate iahtul inchiriat de fotbalist si au cerut mai multe documente, care le-au fost inmanate de o ruda a lui Ronaldo.
Fotbalistul, care se odihnea alaturi de familie, a fost calm pe parcursul inspectiei si nu s-a ridicat nicio clipa pentru a discuta cu agentii si a se interesa de ce se intampla.
“Dupa o ora si jumatate, persoana care trebuia sa dea documentele si-a luat la revedere de la agenti cu o strangere de mana si agentii au reactionat zambind”, noteaza hola.com. Agentii nu au dat explicatii cu privire la motivele descinderii, astfel ca nu se stie daca este vorba de problemele fiscale ale fotbalistului sau de alte probleme legate de iahtul inchiriat. Jucatorul portughez este vizat de o plangere a Parchetului din Madrid pentru o presupusa frauda fiscala de 14,7 milioane de euro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img