marți, 7 mai, 2024

Masuri extreme de securitate la nunta fiului lui Liviu Dragnea! Invitatii au fost obligati sa…

Distribuie:

Publicat:

Liviu Dragnea a avut parte de o zi pe care nu o va uita toata viata: fiul lui, Valentin, s-a casatorit! Liderul PSD, acum cu functia de ”socru mare”, a mascat perfect presiunea politica, dar si a strazii, care-l apasa. Dar nu a uitat ca protestatarii i-au promis ”cosmar” chiar si-n ziua in care fiul sau si aleasa inimii sale s-au ”luat”. Asa ca masurile de securitate au fost la cel mai inalt nivel.

Peste 700 de invitati si-au facut aparitia la Palatul Snagov, unde urma petrecerea de nunta a lui Valentin Dragnea, fiul sefului PSD, si iubita sa, Gina Alexandra Tatulescu, alaturi de care avea o relatie de cinci ani.  Totul a fost pus la punct ca la carte, atat prin prisma organizarii, dar si a masurilor de paza si protectie, pentru ca, da, era nevoie de asa ceva.

Vorbim de Liviu Dragnea, presedintele PSD-ului, contestat zile in sir de mii de oameni. Iar incidentele petrecute la mitingul Diasporei a dus ura pe culmi. Anume, protestatarii au amenintat cu mult timp inaintea evenimentului de duminica, 26 august, ca isi vor face prezenta si vor incerca sa strice momentul. Asa ca Dragnea a avut toate motivele sa solicite o securitate precum a presedintilor de tari. Astfel, mai multe filtre de siguranta au fost coordonate in zona Palatului Snagov, unde a avut loc marele eveniment din viata liderului PSD.

Primul, filtrul de paza care a verificat masinile ce intrau pe drumul care duce spre Palat. Totul s-a facut dupa o citire pe loc a listelor de invitati. Astfel, chiar premierul Dancila nu a putut scapa de o prima ”perchezitie”.

Al doilea filtru, in apropiere de Palatul Snagov, unde invitatii la nunta au fost dati jos din masini si preluati de alte autoturisme, puse la dispozitie de organizatorii evenimentului, dar sub supravegherea trupelor SWAT, cu ochii in patru.

Si un ultim filtru, exact la intrarea in cortul unde a avut loc petrecerea. Fiecare invitat a fost verificat pentru ultima oara in acea seara, de oameni angajati de catre firma care a organizat evenimentul anului.

Cine a avut grija de invitatii lui Liviu Dragnea

Trupele SWAT s-au ocupat de securitatea din respective zona unde a avut loc evenimentul. Acestea au o gama diversificata de servicii, principalul fiind paza si securitatea persoanelor. Angajatii SWAT sunt special antrenati si instruiti pentru a face fata celor mai solicitante situatii. Acestia beneficiaza de o pregatire profesionala, teoretica si practica, de lunga durata, alaturi de specialisti cu experienta in acest domeniu, conform site-ului swatinternational.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img