Mercedes Benz cautat de autoritatile spaniole, descoperit la Albit-FOTO

Publicat:

Politistii de frontiera vasluieni au intocmit lucrare penala unui barbat care incerca sa scoata din tara un autoturism marca Mercedes Benz CLK 200 Kompressor, declarat de autoritatile spaniole ca fiind bun cautat pentru confiscare.

Duminica,12 aprilie , in jurul orelor 21.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de iesire din tara, cetateanul roman P.M.R., in varsta de 28 ani, conducand un autoturism marca Mercedes Benz CLK 200 Kompressor.

“In urma verificarilor efectuate in bazele de date, lucratorii nostri au stabilit faptul ca autoturismul figureaza ca fiind „bun cautat pentru confiscare”, declarat de autoritatile spaniole din anul 2010.Cu privire la cele constatate, P.M.R. a declarat ca a achizitionat autoturismul la sfarsitul anului trecut, in schimbul sumei de 8.500 euro, de la un cetatean roman si ca nu avea cunostinta despre faptul ca autoturismul se afla in vreo situatie litigioasa.”a declarat Irina MIRICA,purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Politistii de frontiera au intocmit celui in cauza lucrare penala, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, cercetarile fiind continuate, iar autoturismul, in valoare de 38.250 lei, a fost indisponibilizat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img