marți, 5 martie, 2024

Mercedes GLK 220 furat din Rusia, depistat la P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din P.T.F. Albita au depistat la controlul de frontiera un autoturism Mercedes GLK 220, condus de un cetatean rus, care figura ca fiind furat din Rusia.

In ziua de 14 iulie, in jurul orei 03.30, la P.T.F. Albita,  judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, cetateanul rus Andrei I., in varsta de 41 de ani, conducand un autoturism marca Mercedes GLK 220, inmatriculat in Rusia.

 “Existand suspiciuni cu privire la provenienta autoturismului, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au stabilit ca mijlocul de transport figureaza in bazele de date ca fiind declarat furat, semnalare introdusa de Rusia la data de 26.03.2016.”declara Irina Mirica,purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la aspectele constatate, barbatul a declarat ca a fost rugat de o amica, proprietara autoturismului, sa transporte vehiculul in Rusia si ca nu are cunostinta despre faptul ca autoturismul este furat sau implicat in vreun litigiu.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunii de furt, iar autoturismul, in valoare de 180.000 lei, a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img