Mesagerul pacii, in aceasta perioada grea cu care se confrunta lumea, este o femeie ce a protestat complet goala

0
77

O femeie ce a fost poreclită ”Atena” a ieșit în stradă, să protesteze, fiind complet goală, acoperită doar de o cagulă și o mască de protecție. Apariția ei a stârnit extrem de multe controverse.

”Atena” a fost complet dezbrăcată. Aceasta a apărut printre protestatari, cu mişcări graţioase acoperită doar de o cagușă și o mască de protecție, şi a început să facă yogaîn faţa forţelor de ordine.

Acest gest extrem era menit să medieze conflictul dintre cele două grupuri ce se contrează de mai bine de două luni.   „Toţi au părut surprinşi şi chiar puţin şocaţi”, a declarat uin fotograf care a asistat la scenă.

Forţele de ordine au tras cu bile de piper spre picioarele femeii, dar protestatarii au sărit imediat în apărarea ei și încercat să o ferească şi să o adăpostească în spatele unor scuturi improvizate. Femeia a decis să nu se lase intimidată de gesturile autorităților, moment în care i-a dat la o parte pe cei ce o protejau şi a continuat să-şi transmită mesajul, complet goală, așesată înmijlocul străzii, față în față cu cei ce tocmai trăseseră în ea cu bile de piper.

 Ofiţerii au părăsit scena după 10 minute, conform celor de la New York Post.

Aceștia au declarat: „A fost incredibil de vulnerabilă. Ar fi fost extrem de dureros să fie lovită cu una din acele muniţii”, a mai spus acesta.

continuarea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.