duminică, 28 aprilie, 2024

Mesajul emotionant al tanarului fara picioare de la Falciu : “Domnul Ursu mi-a schimbat viata, o poate face pentru noi toti “

Distribuie:

Publicat:

Iulian Neculea, tanarul din Falciu care si-a pierdut ambele membre inferioare din cauza diabetului, a postat un mesaj emotionant, dedicat omului care l-a ajutat sa mearga din nou “pe picioarele” sale . Reamintim faptul ca Iulian a fost ajutat de Titinel Ursu, sa isi achizitioneze o pereche de proteze ortopedice, pentru a se putea deplasa din nou ca un om normal si la un moment dat, chiar sa poata renunta la caruciorul electric .  In aceasta dimineata, tanarul a postat pe reteaua de socializare un mesaj pentru cel care l-a sprijinit si i-a oferit din nou bucuria de a merge:

“ Cunoastem cu toții oameni care in aceasta perioada vin si ne viziteaza pentru un scop, un vot, iar mai apoi timp de ani buni nu ii mai vedem la fata . De aceea, prin aceasta cale, doresc sa ii multumesc public domnului Titinel Ursu, pentru gestul sau si pentru ca m-a sprijinit si ca m-a tratat de la egal la egal . Stim cu totii cate donatii a facut acest om in comunitatea noastra. Nu cred ca a mers cineva la domnia sa intr-un moment de cumpata si sa nu fi fost ajutat . Cred ca este momentul sa ii intoarcem favorul inapoi si sa ii oferim votul pentru Primaria Falciu . Avem nevoie de oameni ca Titinel Ursu, comuna noastra trebuie sa se dezvolte intr-un mod european. “ scrie tanarul pe reteaua de socializare.

Titinel Ursu, omul care isi dedica mai tot timpul nevoilor si oamenilor din comuna sa
Fermierul Ursu, unul dintre cei mai mari agricultori din zona Vaii Prutului, in speta localitatea Falciu, isi dedica timpul si posibilitatile financiare celor care au nevoie de sprijin. In perioada Starii de Urgenta, acesta le-a impartit tuturor cetatenilor din comuna, masti de protectie in mod gratuit si i-a ajutat pe sateni sa isi incropeasca declaratiile pe propria raspundere .  In urma cu doar cateva zile, Titinel Ursu, postase ca daca va ajunge primar isi va dona salariul lunar pentru un fond de ajutorare . Nu mai devreme de ieri, acesta le-a promis oamenilor ca daca va ajunge primar, viceprimarul va fi ales prin vot popular intr-o intalnire.

“Pentru a indeparta orice urma de indoiala, pe timpul mandatului meu , viceprimarul comunei Falciu va fi ales de catre cetatenii din comuna noastra. Dupa validarea Consiliului Local ,intr-o sedinta publica care va avea loc in Caminul Cultural Falciu ,persoana aleasa de catre cetatenii din comuna noastra ,dintre consilierii locali, pentru postul de viceprimar ,va fi validata in prezenta cetatenilor de catre Consiliul Local Falciu.Imi doresc transparenta totala si nu vreau sa dezamagesc pe nimeni ! O zi placuta va doresc!” se arata in postare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img