joi, 16 mai, 2024

Mesajul SUPREM al Papei! A scris in LIMBA ROMANA, pe contul sau de Twitter: ‘Fecioara Maria sa-si intinda ocrotirea ei de mama peste toti cetatenii Romaniei’

Distribuie:

Publicat:

Papa Francisc a scris duminică, pe Twitter, la puţin timp după plecarea din România, un mesaj pentru români, în limba română. Este o premieră, în cele 3 zile de vizită în țara noastră. Papa transmite mesajele în limba engleză, pe contul său de Twitter, dar acum a făcut o excepție.

"Fecioara Maria să-şi întindă ocrotirea ei de mamă peste toţi cetăţenii României care, în decursul istoriei, şi-au pus întotdeauna încrederea în mijlocirea ei. Fecioarei Maria vă încredinţez pe voi toţi şi mă rog pentru ca ea să vă călăuzească pe calea credinţei", este mesajul postat de Papa Francisc pe Twitter, la aproximativ o oră după plecarea din România.

Suveranul Pontif a venit vineri în România şi şi-a încheiat vizita duminică, odată cu plecarea de pe Aeroportul din Sibiu, la bordul unei aeronave Tarom.

"Fecioara Maria să-și întindă ocrotirea ei de mamă peste toți cetățenii României care, în decursul istoriei, și-au pus întotdeauna încrederea în mijlocirea ei. Fecioarei Maria vă încredințez pe voi toți și mă rog pentru ca ea să vă călăuzească pe calea credinței. #ApostolicJourney"

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img