marți, 7 mai, 2024

METEO: Cum va fi vremea in weekend. Romanii vor avea parte de o bucurie

Distribuie:

Publicat:

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunta ca vremea va fi frumoasa si se va incalzi. In weekend, vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a teritoriului, cu temperaturi maxime ce se vor incadra intre 25..26 de grade pe litoral si 35 de grade in Oltenia si in sud-vestul Munteniei.

PROGNOZA METEO LA NOAPTE Vremea va fi racoroasa in special in zonele depresionare. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 6 si 18 grade, mai scazute in estul Transilvaniei pana in jurul valorii de 1 grad.

PROGNOZA METEO BUCURESTICerul va fi mai mult senin si vantul va sufla slab. Temperatura minima va fi de 13…14 grade, mai scazuta in zona periferica spre 10 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va incalzi fata de ziua precedenta si va deveni calduroasa in vestul si sud-vestul tarii. Cerul va fi mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21…22 de grade in Delta si 31…32 de grade in Banat, iar cele minime vor fi de la 3…4 grade in depresiunile Carpatilor Orientali pana la 19…20 de grade in Dealurile de Vest. Izolat, spre dimineata, in zonele joase vor fi conditii de ceata.

PROGNOZA METEO BUCURESTI Vremea va fi frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 27…28 de grade, iar cea minima va fi de 13…15 grade.

PROGNOZA METEO VINERI Valorile termice vor continua sa creasca usor, astfel ca vremea va fi calduroasa in vestul, sudul si local in centrul tarii. Cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari, ziua in extremitatea de est a teritoriului, dar numai izolat vor fi conditii de ploi slabe, trecatoare in zona Deltei Dunarii. Noaptea innorarile vor cuprinde partea de vest a teritoriului, unde izolat vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 22 si 24 de grade pe litoral si 33 de grade in Crisana, in Banat si in Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse intre 5…6 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 20…21 de grade in Dealurile de Vest. Dimineata si noaptea, izolat, in zonele joase vor fi conditii de ceata.

PROGNOZA METEO BUCURESTI Vremea va deveni calduroasa, cu o maxima termica in jurul valorii de 31 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura minima va fi de 14…16 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA Vremea va continua sa se incalzeasca si va fi calduroasa in cea mai mare parte a teritoriului, cu temperaturi maxime ce se vor incadra intre 25..26 de grade pe litoral si 35 de grade in Oltenia si in sud-vestul Munteniei. Cerul va avea innorari temporare si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in vestul si in nord-vestul tarii si local in centru si la munte. Izolat vor fi caderi de grindina si cantitati de apa insemnate. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, mai mult senin in sud-est, iar ploi de scurta durata se vor semnala cu totul izolat, in Oltenia si nordul Moldovei. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 9…10 grade in depresiuni si 20…22 de grade pe litoral.

PROGNOZA METEO BUCURESTI Vremea se va mentine calduroasa, iar valorile termice vor continua sa creasca, astfel maxima va fi de 33…34 de grade, iar minima de 16…18 grade. Cerul va fi mai mult senin si vantul va sufla slab pana la moderat.

PROGNOZA METEO DUMINICA In regiunile vestice, sud-vestice, centralesii nordice precum si la munte, vremea va fi in general instabila. Instabilitatea atmosferica se va manifesta prin averse, care vor avea si caracter torential, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua aspect de vijelie. Izolat va cadea grindina. In aceste zone si valorile termice vor marca o scadere fata de ziua precedenta. In restul teritoriului, vremea se va mentine calduroasa, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe suprafete mici, cu precadere in a doua parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 24 si 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 12 si 20 de grade.

PROGNOZA METEO BUCURESTI Vremea va fi in continuare calduroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari in cursul noptii cand vor fi conditii de averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 34 de grade, iar cea minima va fi de 17…18 grade.

PROGNOZA METEO DE LUNI PANA MIERCURI Valorile termice vor scadea si in regiunile estice si sud-estice, iar la nivelul intregii tari se vor situa, in general, sub mediile climatologice ale perioadei. La inceputul intervalului vor fi ploi in cea mai mare parte a teritoriului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img