miercuri, 22 mai, 2024

Metoda care o ajuta pe Elle Macpherson sa aiba un abdomen perfect plat la 54 de ani

Distribuie:

Publicat:

Supermodelul are o metoda sigura care da rezultate vizibile asupra aspectului ei fizic. Vedeta a dezvaluit ce a scos din alimentatie ca sa aiba un abdomen perfect. Nu degeaba i se spune "The Body" – Elle Macpherson este experta in nutritie si in materie de "prelucrare" a corpului. Vedeta obisnuieste sa-si prezinte regulile si trucurile care o ajuta sa arate atat de bine la 54 de ani, iar de data asta ea a vorbit despre cum isi mentine abdomenul tonifiat. 

Intr-un interviu pentru Get The Gloss, Elle a explicat ce a scos din alimentatie pentru a evita pliurile de pe burta si pentru a-si tonifia mai usor muschii abdomenului. E simplu, chiar daca nu atat de usor pentru toata lumea: renuntarea la zahar. "Zaharul e puternic adictiv – este foarte greu sa renunti la el", a spus ea. "Sunt mai putin interesata de cum arat decat de cum ma simt. Dar, din fericire, de cand am inceput sa privesc produsele din punct de vedere nutritional pielea mea arata mai bine, am o forma mai buna, sunt mai puternica, mai fericita, am mai putina pofta de dulciuri si am slabit in locuri in care era dificil sa dau jos – cum ar fi burta in forma de briosa", a explicat Macpherson.

Vedeta a inlocuit zaharul din unele produse, precum pastele si painea alba, cu cateva cuburi de ciocolata neagra cu 80 sau 90% continut de cacao si cu pudra Super Elixir Nourishing Protein, cu aroma de vanilie sau cacao. Pe langa alimentatia pe baza de legume si verdeturi, o alta metoda pentru a evita pofta de zahar este sa bea multa apa si sa doarma suficient, intre opt si noua ore, scrie site-ul britanic de frumusete.

Intr-o zi obisnuita, Elle Macpherson are o alimentatie compusa in mare parte din legume, cat mai alcalina posibil, ceea ce o ajuta sa se simta mai bine ca niciodata. "Azi dimineata mi-am facut niste chiftelute cu pudra de proteine si am baut Super Elixir. Apoi, la pranz am mancat un bol de quinoa, broccoli, sparanghel si kale si o sa mai beau Super Elixir", a spus modelul, adaugand ca seara bea un ceai de valeriana care o ajuta sa adoarma.

Pentru cei care nu vor sa renunte la proteinele de origine animala, Elle sugereaza sa opteze pentru carnea de vita sau pentru pestele de captura, ambele preparate la abur, cu niste legume fierte. Vorbind despre modul in care reuseste sa duca o viata echilibrata, in conditiile in care conduce un imperiu in domeniul well-being si mai onoreaza si contracte de modelling, Macpherson a explicat: "Cred ca cea mai mare schimbare pe care am facut-o a fost sa nu ma mai reped sa raspund la telefon." 

De obicei, vedeta isi incepe ziua ascultand muzica in timp ce ii pregateste micul dejun fiului ei. Apoi il duce la scoala, se intoarce acasa si iese la alergare sau face o plimbare, iar abia apoi isi deschide telefonul, ceea ce ii permite sa simta ca petrece cateva momente doar pentru ea.

Intr-un editorial publicat in luna mai de Get The Gloss, Macpherson a dezvaluit si cum isi intretine picioarele pentru a le feri de celulita. Ea a scris ca apa, yoga, somnul si sauna sunt esentiale pentru ca picioarele ei sa arate perfect, precizand ca a scos din dieta produsele de panificatie, zaharul si sarea, care o faceau sa-si simta picioarele grele si a adoptat o dieta alcalina. "Se pare ca dieta afecteaza modul in care arata si in care iti simti picioarele. In trecut, cand consumam zahar, sare si faina, picioarele mele erau mai grele", a scris Macpherson. "Cand dieta mea este predominant alcalina si mananc indeosebi legume si beau multa apa, forma picioarelor mi se schimba, cu siguranta", a continuat ea.

Elle a explicat ca, in general, se bazeaza pe beneficiile plantelor si consuma zilnic, dimineata si seara, cate doua lingurite din pudra energizanta Super Elixir. Produsul lansat de brandul ei contine 45 de nutrienti extrasi din plante care imbunatatesc aspectul pielii si intaresc tesuturile, scrie Daily Mail. Daca simte ca picioarele sale sunt grase, vedeta scapa de retentia de lichide reducand consumul de alte bauturi in favoarea apei si face sport in aer liber. In plus, mai ales seara, cand sta intinsa pe canapea, isi fixeaza picioarele in sus, rezemate de perete, pentru a preveni retentia de fluide si pentru a imbunatati circulatia sangelui, o tehnica mai veche, dar eficienta. In ce priveste celulita, Elle Macpherson are o abordare simpla: alternarea dusurilor calde cu cele reci ajuta la drenarea sistemului limfatic si la imbunatatirea texturii pielii, scrie ziarul britanic.

Vedeta foloseste si o lotiune nutritiva. Recent, supermodelul a prezentat unul dintre cele mai bune exercitii pe care le face pentru picioare: "Sunt destul de norocoasa ca traiesc la mallul marii, merg mult prin apa mai mult sau mai putin adanca. Rezistenta apei este un mod fantastic de a-mi tonifia picioarele si sa combat retentia de lichide", a spus Elle. Iar atunci cand lucreaza, vedeta incearca sa stea asezata pentru scurt timp si sa fie cat mai activa. 

sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img