sâmbătă, 20 aprilie, 2024

MICII FOTBALISTI BARLADENI” PASATI” DE AUTORITATI – FOTO

Distribuie:

Publicat:

In „saptamana europeana a sportului”, si nu numai acum,  autoritatile locale barladene trateaza la capitolul „ diverse” micutii fotbalisti. Desi tarifele de inchiriere ale stadioanelor care se afla in subordinea Directiei Pietelor sunt cu mult peste cele stabilite de intreprinzatorii locali,calitatea serviciilor prestate este jalnica. Micutii fotbalisti care doresc sa se antreneze pe terenul de la Fepa nu au voie sa foloseasca vestiarele( fac mizerie) li se solicita bani pentru achitioneaza varului pentru a marca terenul, gazonul este ofilit iar „ cireasa de pe tort” a avut loc in weekendul trecut. Peste 40 de copiii insotiti de parinti nu au avut unde sa joace meciurile de calificare pentru ca … terenul de fotbal nu avea porti.                                                                                         

 „ Multumim Primariei,copiii de la „Juniorul Barlad”,  „FC Sporting „Barlad si „LPS” Vaslui nu au putut sa-si dispute meciurile din cadrul campionatelor de copii si juniori organizate de Asociatia Judeteana de Fotbal  Vaslui. Acestia au jucat Kendama pe stadionul Fepa  . Responsabilii bazei sportive nu pot cumpara sau confectiona un set de porti de 5×2 m cu plase , insa stiu sa incaseze de la cluburile de copii din oras cate 4000-5000 lei lunar . Domnule primar Dumitru Boros, va rog sa vizitati celelalte baze sportive din orasele Vaslui,Husi si Negresti si sa faceti o comparatie privind dotarea si starea terenurilor de fotbal si o sa constatati ca Barladul este pe ultimul loc.De ce acolo se poate si la Barlad, nu?” ne-a declarat profesorul Ovidiu Mangu organizatorul acestor competii.                             

Am solicitat si punctul de vedere a domnului Iulian Bica, directorul Pietelor care ne-a declarat ca „ in cateva zile aceasta problema se va rezolva si se va duce personal pentru a verifica cele scrise de noi”.                                                                          

Cert este ca autoritatile locale ar trebui sa sprijineze juniorii pentru a practica sportul de masa, o alternativa sanatoasa si agreata de majoritatea parintilor. Mai bine sa practice un sport decat sa ii vedem in spatele blocurilor testand etnobotanicele sau alte substante interzise de lege.

Pe aceeași temă

Articolul precedent
Articolul următor

Cele mai citite

spot_img