marți, 26 septembrie, 2023

Militar SUA, acuzat de mai multe violuri. Una din victime este romanca

Distribuie:

Publicat:

Unul dintre militarii americani acuzati de violarea unei romance in Italia a evadat din unitatea militara unde era in arest domiciliar, s-a imbatat si a incercat sa violeze prostituate, relateaza Il Fatto Quotidiano, in editia online.

Gray Gerelle Lamarcus, in varsta de 22 de ani, membru al Brigazii americane aeropurtate 173, este acuzat de violarea unei adolescente in varsta de 17 ani, de origine columbiana, in orasul italian Vicenza. Intr-un alt caz, el este acuzat, impreuna cu un alt militar american – Darius Edil Mc Cough (21 de ani), de lovirea, talharirea si violarea unei romance in varsta de 24 de ani, insarcinata in sase luni, tot in orasul Vicenza.

In cursul noptii de vineri spre sambata, militarul american a evadat din unitatea militara americana Del Din (Vicenza), unde era in arest domiciliar. A coborat de la etaj cu o franghie improvizata si a mers in orasul Vicenza, unde a consumat bauturi alcoolice.

Ulterior, militarul american a incercat sa violeze o prostituata in varsta de 27 de ani, insarcinata. Femeia a reusit sa scape, dar militarul a agresat alte prostituate aflate in apropiere.

Militarul american a fost capturat de autoritatile italiene.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img