Ministrul Transporturilor, bilant triumfalist: liberalii au dat in circulatie 46 de kilometri de autostrada

0
32

 

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, își face bilanțul mandatului și arată că în ultimele 12 luni au fost dați în circulație 46 de kilometri de autostradă, iar până la finalul anului anunță că vor fi recepționați încă 43 de kilometri de autostradă.

În total, în anul 2020, au fost recepționați 315 kilometri de autostrăzi, variante ocolitoare, drumuri expres sau județene.

Reţeaua de drumuri naţionale, autostrăzi, variante ocolitoare şi drumuri expres din România se va îmbunătăţi, în 2020, cu 315 km modernizaţi, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, Lucian Bode, ministrul Transporturilor, Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor.

"Până la finalul anului ne propunem să recepţionăm încă 43 de km de autostradă şi aici intră Sebeş – Turda, Lotul 1, VO (Variantă Ocolitoare, n.r.) Bacău – cei 17 km în regim de autostradă din cei 31 km, Râşnov – Cristian. Sunt obiective pe care noi ne-am propus să le recepţionăm în acest an şi să le dăm în trafic. De asemenea, ne-am propus să dăm în trafic până la sfârşitul anului încă 172 de km de variante ocolitoare şi drumuri naţionale modernizate. În total, aşadar, vor fi recepţionaţi, în anul 2020, 315 km de autostrăzi, drum expres, variante ocolitoare, drumuri naţionale. În anul 2020, reţeaua de drumuri naţionale, autostrăzi, variante ocolitoare, în România, se va îmbunătăţi, aşadar, cu 315 km modernizaţi", a spus Bode

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.