marți, 7 mai, 2024

Mirabela Dauer, dezvăluiri copleșitoare din viața ei: ”Am intentat divorţ din cauza violenţei lui”

Distribuie:

Publicat:

Mirabela Dauer a vorbit, în premieră, despre problemele sale, pe care le-a avut de-a lungul timpului. Iată ce a povestit artista!

Mirabela Dauer, în vârstă de 73 de ani, este un dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe din țara noastră. Piesele artistei au devenit adevărate capodopere naționale, la nivel național.

"Te aștept să vii", "Mulțumesc, iubită mamă" sau "Floare albă, floare albastră", sunt doar câteva dintre piesele Mirabelei Dauer, care sunt ascultate și apreciate, inculsiv în rândul tinerilor din gerenerația nouă.

Artista este un model, în industria muzicală.

Cu toate acestea, drumul în viața nu i-a fost pavat doar cu lucruri frumoase. Mirabela Dauer a vorbit, în cadrul unui podcast, despre cele mai mari cumpene, pe care le-a întâmpiant de-a lungul timpului.

Mirabela Dauer, probleme garve de sănătate, în trecut: "A venit doctorul la mine și mi-a zis că am cancer"

Mirabela Dauer s-a confruntat cu una dintre cel mai nemiloase boli și anume, cancerul.

Artista a trecut prin momente greu de imagiant, dar care, spune ea au făcut-o mai puternică. 

Învitată într-o emisune, în anul 2020, artsita a mărturisit întreaga poveste. Prezentă la medic, pentru a-și face analizele de rutină și pentru a vedea cauza unei oboseli, Mirabela Dauer avea să afle că era diagonsticată cu cancer.

„Pe 28 ianuarie împlinesc 3 ani de când am vorbit cu medicul să fac analizele.

Aveam o oboseală și am început cu un RMN. Mi-am făcut și CT. Analizele mi-au ieșit bune, cu o infecție, dar eu am mici infecții. A venit doctorul la mine și mi-a zis că am cancer. Apoi m-am internat la spital, iar marți m-a pus pe masa de operație. Aceasta a durat 6-7 ore” , a declarat Mirabela Dauer, în cadrul unei emisuni TV, din anul 2020.

Recent, în cadrul emisunii lui Mihai Morar, de pe Youtube, artsita a mărturist că în momentul de față, se simte mult mai bine și că urmează un tratament de doi ani de zile. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img