joi, 2 mai, 2024

Mircea Badea a reactionat dupa ce Gabriela Firea a fost huiduita in timpul ceremoniei dedicate Simonei Halep

Distribuie:

Publicat:

Mircea Badea a reactionat dupa ce Gabriela Firea a fost huiduita in timpul ceremoniei dedicate Simonei Halep, pe Arena Nationala.

 “Am vazut ca a fost huiduita Gabriela Firea de vreo 10.000 de persoane. Asta-i viata, te huiduie 10.000 pe Arena Nationala, te aplauda sute de mii in Piata Victoriei. Se intampla – viata e diversa si comporta multe aspecte”, a comentat, luni seara,  Mircea Badea.

Marcel Pavel si Monica Anghel au intonat imnul Romaniei pe Arena Nationala, iar la final, a luat cuvantul Gabriela Firea, moment in care o parte dintre spectatorii prezenti au inceput sa  huiduie.

“Ne bucuram ca ai venit in tara noastra. Nu fac altceva decat sa-mi exprim satisfactia pentru ca ai venit in tara si sa-ti ofer cheia orasului Bucuresti. Te rog sa primesti cheia capitalei tarii si aceasta placheta omagiala”, a spus Gabriela Firea. “Te felicit pentru tot ceea ce ai facut si iti urez succes. Doamne ajuta!”, a mai spus primarul general al Capitalei.

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a fost huiduita pe Arena Nationala, acolo unde aproape 20 de mii de romani s-au adunat pentru a o vedea pe noua campioana a turneului de mare slem de la Roland Garros.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img