joi, 18 aprilie, 2024

Mircea Badea rupe tacerea si spune adevarul despre Andreea Esca: Asta e stirea mondena a anului!

Distribuie:

Publicat:

Mircea Badea a avut o reactie acida dupa ce a aflat ca Andreea Escaa declarat ca romanii sunt dezamagiti de vremurile in care traim si ca nu mai au speranta de acum 20-30 de ani.

”Care sunt ofurile? Cred ca le stim cu totii care sunt ofurile. Ne-am fi dorit mult mai mult de la Romania, ne-am fi dorit dupa Revolutie sa, nu stiu, macar sa merg si eu pe o autostrada cand ma duc la Sibiu. Oare crezi ca vreau mult? Da, e o dorinta mare… Sau, nu stiu sa se fi facut o statie de metrou, ca am niste prieteni care locuiesc in Drumul Taberei si si-ar fi dorit sa ajunga mai repede cu metroul.

Sau poate ne doream mult daca am fi vrut sa existe toaleta in toate scolile si sa nu mearga copiii undeva afara in timp ce se darama scoala pe ei? Sau sa fi facut ceva, astfel incat acei medici extraordinari, care unii dintre ei au fost colegi cu mine de liceu, sa nu fie nevoiti sa plece si sa isi profeseze, sa profeseze medicina intr-o alta tara pentru ca aici nu ar fi avut niciodata satisfactia muncii lor! Nici nu discutam de salarii aici, discutam despre conditiile in care pot munci si se pot dezvolta. Deci, cam asta ne-am fi dorit dupa Revolutie si suntem undeva, zic eu, destul de departe de ce ne-am dorit. Asta e concluzia mea la 10 ani, 20 de ani, 30 de ani de la Revolutie”, a declarat Andreea Esca, pentru Pagina de Media.

Mircea Badea a ironizat-o pe stirista si i-a transmis ca daca romanii sunt dezamagiti, atunci acest lucru se intampla pentru ca ea si alti jurnalisti prezinta stiri false la televizor: “Duduia Esca, asta e o idee pe care as dori sa v-o transmit: Daca vreti ca romanii sa mai aiba speranta, aia de se uita la dumneavoastra si, culmea, va cred, din motive pe care nu le inteleg, daca acum 10 ani romanii aveau multa speranta, iar acum sunt dezamagiti, mai taiati din fake news, mai dati stiri corecte, fara minciuni in ele. Nu inventam ca se voteaza in Parlament nu stiu ce, ca in Codul Penal se va intampla nu stiu ce, ca se intampla chiar acum cand nici la un an dupa nu se intampla. Stiti? Fara fake news. Poate sunt mai putini oameni dezamagiti. Zic si eu, e o propunere”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img