luni, 29 aprilie, 2024

Mirel Dragan s-a accidentat grav! Concurentul de la Exatlon va fi operat de urgenta

Distribuie:

Publicat:

Imediat dupa ce a parasit competitia Exatlon, Mirel Dragan a trebuit sa fie dus de urgenta la spital pentru a fi supus unei operatii, din cauza accidentarilor suferite. Astfel, Mirel Dragan a decis sa puna sanatatea pe primul loc, iar „Exatlon”, transmis de Kanal D, a pierdut un concurent puternic. Nu este primul concurent care se accidenteaza grav. De-a lungul competitiei, au avut loc multe accidentari, unele mai usoare, iar altele chiar grave, incat s-a ajuns la interventia medicului sau chiar a chirurgului, cum este cazul lui Dragan.

„Am vorbit cu el dupa ce a fost eliminat si i-am facut deja programare pentru operatie. O vom face saptamana viitoare, ne grabim pentru ca sunt multe in joc. In primul rand, e vorba de cariera lui si o asemenea accidetare trebuie luata cat se poate de serios.

In al doilea rand, ne-am gandit ca si-ar dori sa faca sarbatorile acasa, nu pe un pat de spital”, a declarat Amatto Zaharia, antrenorul si prietenul lui Mirel Dragan. „Trebuie sa fie vazut de un medic petru a se stabili cea mai buna varianta pentru el. Pentru ca nu e problematica doar operatia, ciupitura meniscului fiind foarte mare, ci si recuperarea medicala. Este foarte important sa se poata recupera repede si bine. Sunt optimist, el este un luptator, si sper sa revina cat mai repede in lumea luptelor” a mai spus acesta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img