luni, 6 mai, 2024

Mirela Vaida a răbufnit în direct! Amalia Bellantoni a părăsit platoul Acces Direct: “Ne-ai căpiat, fratele meu”

Distribuie:

Publicat:

Mirela Vaida și Amalia Bellantoni au avut parte de un conflict de proporții. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct și-a ieșit din minți și i-a dat câteva replici tăioase invitatei sale. Ulterior, vedeta s-a ridicat de pe scaun și a părăsit în grabă platoul. Nu este prima dată când cele două au păreri diferite asupra unui subiect.

Mirela Vaida discută subiectele emisiunii împreună cu invitații săi din platou. Chiar și așa, prezentatoarea TV nu se ferește să se contrazică cu aceștia. Recent, vedeta și-a ieșit din minți în timpul emisiunii pe care o prezintă, fiind enervată de vorbele și atitudinea Amaliei Bellantoni.

De această dată, Amalia Bellantoni și Mirela Vaida au avut păreri diferite asupra unui subiect discutat în emisiunea. Prezentatoarea TV nu s-a mai putut abține și și-a spus punctul de vedere, iar acest lucru a deranjat-o pe invitata sa. Amalia Bellantoni a părăsit nervoasă platoul emisiunii.

Mirela Vaida, replici dure la adresa Amaliei Bellantoni

Mirela Vaida și Amalia Bellantoni au avut, din nou, un moment de scandal în emisiunea Acces Direct. În ediția de luni, cele două au avut păreri diferite asupra unui subiect discutat în timpul emisiunii. Enervată, prezentatoarea Tv nu s-a mai abținut și a răbufnit la adresa invitatei sale. La un moment dat, Mirela Vaida a declarat că ea sau Amalia Bellantoni trebuie neapărat să părăsească platoul emisiunii.

'Deci nu mai pot cu Amalia. Deci nu mai pot cu Amalia, doamnelor și domnilor, să o oprească cineva. Băi, Amalia, nu e despre tandrețe, e despre trei copii bolnavi. Dar oprește-te o dată, că ne-ai căpiat, cu tandrețea ta, fratele meu. Dar te rog să nu mai… Pot să vorbesc și eu, să nu țipi, te rog, peste mine?! Nu mai pot nici eu, am ajuns la limită', a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida: „Deci ori ies eu, ori iese ea, că eu înnebunesc. „

De-a lungul timpului, au existat numeroase discuții aprinse între Amalia Bellantoni și Mirela Vaida. Cele două au avut păreri diferite asupra subiectelor discutate în timpul reality show-ului. De această dată, prezentatoarea emisiunii s-a enervat extrem de tare și a contrazis-o pe invitata sa. În platoul a venit bunica Victoria, a cărui nepot a murit, iar nepoata de opt luni este internată în spital și nu o poate vedea. Din păcate, mama celor doi copii nu a venit la înmormântarea băiatului și nu vrea să audă de fiica ei. Acest caz a emoționată pe Mirela Vaida, în timp ce Amalia Bellantoni considera că femeia nu a plecat de acasă de bine. Acest lucru a scos-o din minți pe Mirela, care a avut câteva remarci dure la adresa invitatei ei.

'Zici că ai fix, fratele meu, zici că ai fix. O întrebi cum e tandrețea cu bărba-su. Deci ori ies eu, ori iese ea, că eu înnebunesc. Sorine, nu râde. Nu ai cum, ea o arde cu tandrețea, eventual îi aducea soțul flori?! Nu, deci înnebunesc!', i-a spus Mirela Vaida invitatei sale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img