Misha, anunt despre fetita ei la ceas de seara! „Nu mai pot!”

0
61

Dupa cateva luni in care s-a zvonit ca Misha si Connect-R sunt in pragul departirii, cantaretul a recunoscut ca de fapt mariajul lor a luat sfarsit in urma cu un an. Misha incearca sa treaca peste despartire cu ajutorul fiicei ei, cea care ii bucura sufletul in fiecare zi.

Misha a publicat recent pe contul ei de Instagram o inregistrare cu fetita lor in timp ce fredoneaza melodia ”Panamera”, cantata de de Lino Golden, insotita de o explicatie care i-a amuzat pe fanii ei.

”Nu mai pot! Ma pune sa-i pun Panamera de 10 x pe zi? ”, a comentat Misha la inregistrarea cu fetita ei in timp ce canta melodia.

Connect-r a anuntat pe retelele sociale ca a divortat de Misha in urma cu mai bine de un an. Fosta iubita a artistului sustine ca stie ce s-a intamplat intre cei doi.

„Stiu ce s-a intamplat intre Connect-R si Misha, am mai vorbit cu el. Ne repectam foarte mult unul pe celalalt si imi pare rau pentru ce i se intampla. Ei stiu ce este mai bine de facut pentru binele lor. Noi am ramas in relatii bune, adica ne-am vorbit intotdeauna frumos, ne-am respectat, dar in momentul asta lui nu cred ca ii arde de fete, ci de muzica si de ingrijirea fetitei. El se concentreaza mai mult pe cariera in momentul asta si asa si trebuie sa faca, pentru a trece peste despartire„, a spus Diana Georgescu, potrivit click.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.