sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Mister total in jurul SINUCIDERII de ieri! Cine este barbatul care s-a aruncat in gol la Rapa Galbena? Ipotezele sunt de-a dreptul socante! FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Scene socante la Iasi, dupa ce un barbat a cazut de la o inaltime de peste zece metri, in Rapa Galbena • Din cate se pare, ar fi vorba despre o sinucidere, insa ancheta nu este finalizata • Martorii au precizat ca dintr-odata barbatul s-a "rostogolit" peste balustrada •

Un barbat s-a aruncat in gol in Rapa Galbena si a murit pe loc. Ieri, un apel la numarul unic de urgente 112 avea sa anunte ca un barbat a cazut de la o inaltime de aproximativ zece metri. Imediat la fata locului a fost trimis un echipaj SMURD.

"In cursul zilei de ieri, un echipaj SMURD a fost solicitat sa intervina la un caz la Rapa Galbena. Astfel, un echipaj medical s-a deplasat de urgenta la fata locului, unde au constatat ca este vorba despre un pacient de sex masculin care a incercat sa-si puna capat zilelor, sarind de la inaltime. Barbatul, in varsta de 60 de ani, a suferit o cadere de la inaltimea de zece metri si prezenta asistola, lipsa de contractie a inimii, in momentul in care a ajuns la fata locului echipajul de Terapie Intensiva Mobila. Pana la sosirea echipajului medical, un politist a inceput sa efectueze masajul cardiac. Din nefericire, pacientul nu a raspuns manevrelor de resuscitare, iar medicii nu au mai putut face altceva decat sa declare decesul. Decesul a fost declarat la ora 10:08 si, de precizat este si faptul ca deocamdata nu se cunoaste cauza caderii", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

Cine este barbatul?

Pana aseara, oamenii legii nu au reusit sa stabileasca identitatea barbatului. Acesta nu avea documente asupra sa si nici nu era insotit de cineva. Martorii au povestit ca barbatul s-a aruncat peste balustrada.

"Eu l-am vazut cu picioarele in aer. Am sunat la 112, a venit salvarea, politia. Nu stiu ce s-a intamplat. Cred ca a vrut sa-si puna capat zilelor… Alfel nu imi explic", a spus un martor.

Politistii nu au reusit pana aseara sa-l identifice pe barbat. Nu se stie daca acesta este din Iasi sau din alt judet, insa in scurt timp oamenii legii vor reusi sa-l identifice. "Nu l-a mai putut nimeni ajuta. Am auzit bufnitura… Avea peste o suta de kilograme, de la inaltimea asta cum sa mai scape? Eu m-am dus repede la balustrada sa ma uit. Mai misca putin dintr-o mana, dar atat… A murit pe loc", a mai spus un martor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img