marți, 14 mai, 2024

Monstrul din Caracal incepe sa se contrazica in declaratii. Cazul disparitiei Luizei incepe sa fie din ce in ce mai complicat

Distribuie:

Publicat:

Gheorghe Dinca va fi reaudiat luni in cazul Luizei. Presupusul criminal din cazul Caracal a fost audiat si astazi. Se pare ca inculpatul si-a schimbat parti din declaratie, mai ales cele referitoare la cazul Luizei. Pana acum spunea ca pe Luiza a ucis-o in aceeasi zi in care a rapit-o si in acelasi mod cum a procedat si cu Alexandra. La audierea de astazi, Gheorghe Dinca a recunoscut inca o data ca le-a ucis pe cele doua fete. In privinta Luizei, a adus elemente noi si unele care se contrazic cu cele spuse de el pana acum. A motivat gestul lui de a rapi-o pe Luiza, a spus ca atunci cand a vazut-o la ocazie a vrut sa faca o fapta buna si sa o duca acasa. 

Pe drum s-a razgandit. Si-a dat seama ca era foarte frumoasa, ca mirosea frumos si a dus-o la el acasa. La un moment dat spunea ca a omorat-o in acelasi mod in care a ucis-o si pe Alexandra. Astazi a adus adaugiri referitoare la perioada in care a tinut-o pe Luiza, a spus ca a tinut-o mai multe zile fiindca stia ca va veni sotia lui acasa, asa ca s-a gandit sa o omoare. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img