sâmbătă, 30 septembrie, 2023

Morosanu face primele declaratii dupa ce a devenit “REGELE JUNGLEI”

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce a castigat competitia “Sunt celebru, scoate-ma de aici” si a fost desemnat “Regele Junglei”, sportivul iesean Catalin Morosanu a publicat un mesaj pe pagina personala de Facebook, in care le-a multumit celor care l-au votat. Iata, mai jos, mesajul sportivului Catalin Morosanu.

“Vreau in primul rand sa va multumesc pentru increderea pe care mi-ati acordat-o! Va ofer toata recunostiinta mea si va multumesc din suflet pentru voturile date! A fost o experienta care m-a trezit din somnul obisnuintei, din letargia la care toti suntem supusi. Nu a fost deloc usor, la inceput am crezut ca e o joaca de copii, dar am realizat pe parcurs ca totul e pe bune si ca suntem in mijlocul unui experiment social, unde limitele trebuie depasite, unde valoarea umana ar fi trebuit sa primeze! Am ajuns sa imi fie frica de natura umana pentru ca o vezi in adevarata forma atunci cand iti este cu adevarat greu, suferinta interioara pe care am avut-o ar fi fost singurul motiv pentru a renunta la lupta.

Ajungi la un nivel cand simti energia celuilalt, simti cand este prefacut, cand iti vrea raul sau binele! Acum sunt recunoscator pentru orice feliuta de paine, pentru orice gura de mancare binecuvantata de Dumnezeu! Ma simt un om de calitate inferioara pentru ceea ce gandeam inainte, nu-mi vine sa cred ca stateam 20 de minute cu fetita mea pe zi, motivand ca am alte treburi mult mai importante si ca voi avea timp eu sa stau cu ea si uite asa au trecut cinci ani. Bucurati-va de parintii vostri cat sunt in viata, vizitati-i cat mai des, chiar daca mai sunt cicalitori, ei sunt singurii oameni carora le pasa cu adevarat de voi!

Am avut timp sa meditez 21 de zile la viata pe care o duc si am ajuns la concluzia ca am pierdut multe, multe secunde, minute, ore, zile, saptamani, ani in van, punand accent pe viata materiala anihilandu-mi multe sentimente, trairi, emotii. Dragi prieteni, suntem creati pentru a trai frumos, pentru a ne desavarsi sufletul si asta o putem face chiar din acest moment. Carpe diem!”, a scris Catalin Morosanu pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img