luni, 13 mai, 2024

Motivul pentru care Gina Pistol nu a putut fi prezenta la ziua de naștere a soțului ei, Smiley

Distribuie:

Publicat:

Smiley a împlinit astăzi vârsta de 39 de ani, iar frumoasa lui soție, Gina Pistol, a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că nu a putut să fie alături de soțul ei deoarece în această perioadă este prins cu filmări, însă se vor gândi să recupereze și să se bucure de momente frumoase împreună.

Smiley este sărbătoritul zilei de astăzi, iar frumoasa lui soție a mărturisit în exclusivitate că nu putut petrece deoarece se află la filmările unei emisiuni muzicale. Cântărețul a împlinit frumoasa vârstă de 39 de ani, însă cu toate acestea partenera lui de viață a fost cea care i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, dar și o fotografie amuzantă.

Motivul pentru care Gina Pistol nu a putut fi prezenta la ziua de naștere a soțului ei, Smiley

Gina Pistol a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că soțul ei se află la filmări, iar în aceste zile este prins cu foarte multă muncă. Frumoasa prezentatoare TV susține că vor recupera și se vor bucura de câteva zile împreună în următoarea perioadă.

''Este la fimări (n.r. Smiley). Are și astăzi și mâine două zile de filmări, și este la muncă. Nu prea am avut timp pentru că el filmează și pentru…, acum filmează și pentru un film. Este un pic cam prins în perioada aceasta, dar cu siguranță o să avem două zile libere și o să recuperăm atunci.

N-ar fi o idee rea (n.r. vacanță). Am vrea da. Am vrea să ne bucurăm și noi de câteva zile departe de muncă. Trebuie să ne sincronizam cumva, pentru că, după ce termină el filmările, o să începem filmările, și tot așa… Dacă stăm să ne gândim, sunt vreo doi sau trei ani, care, din cauza pandemiei, ne-au ținut un pic pe loc. '', a declarat Gina Pistol, în exclusivitate la Antena Stars.

Gina Pistol și Smiley, pregătiți să se căsătorească?

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi au împreună o fetiță care le umple sufletul de bucurie. Deși au un copil împreună, cei doi nu sunt căsătoriți și nu se grăbesc să facă acest pas.

''Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm'', a declarat Smiley la Xtra Night Show.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img