duminică, 5 mai, 2024

Motivul surprinzator pentru care Kate Middleton si Melania Trump nu-si tin sotii de mana in public

Distribuie:

Publicat:

Expertii in limbajul trupului au emis niste ipoteze absolut credibile despre gestul de afectiune pe care cele doua cupluri faimoase NU il fac in public. Care este adevaratul motiv pentru care Ducii de Cambridge si Donald Trump cu sotia lui nu se tin de mana in vazul lumii?

In regatul britanic nu exista lege care sa le interzica celor doi soti sa exprime afectiune in public. Totusi nu-i vedem niciodata pe Ducii de Cambridge tinandu-se de mana in fata multimilor sau a presei si nici vorba de pupici si generoase imbratisari intre ei.

Motivul principal este ca ei copiaza exemplul Reginei Elisabeta a II-a. Majestatea Sa a creat un precedent nescris si Printul William si aleasa lui fac la fel. Regina Marii Britanii nu se tine de mana cu Printul Phillip aproape niciodata in public, considerand gestul dizgratios si nedemn pentru o regalitate, iar perechea mai tanara a stabilit ca este de acord sa respecte aceasta regula nescrisa.

Dar mai pot exista si alte motive pentru care nu se tin de mana…

La prima lor iesire in public in calitate de cuplu, Printul Harry si Meghan Markle s-au tinut tot timpul de mana, si-au soptit nimicuri la ureche si au flirtat in vazul lumii. Ei bine, acest comportament nu este specific fratelui acestuia si sotiei lui. Si asta pentru ca Printul William are mai multe sanse sa ajunga Rege intr-o buna zi si, pentru el si sotia lui, protocolul este mai strict. Printul William este al doilea in ordinea succesorala la tronul Marii Britanii, iar Printul Harry este abia al saselea!

Alt motiv pentru care Kate Middleton si Printul William nu se tin de mana in public este ca, atunci cand se afla in spatiul public, cel mai probabil sunt la serviciu, indeplinesc o responsabilitate regala, iar gesturile pline de afectiune nu prea isi au locul atunci si acolo. Ducele si Ducesa de Cambridge iau parte la evenimente oficiale, iar, in asemenea circumstante, nu sunt incurajate dovezile de dragoste

In plus, Kate si William nu mai au nimic de dovedit lumii intregi. Sunt impreuna de atatia ani, au trei copii impreuna si s-au dovedit tandri unul cu altul de atatea ori in spatiul public, la inceputul relatiei lor amoroase. Sa nu uitam ca atunci cand Meghan Markle si Printul Harry nu se mai dezlipeau unul de altul, la Invictus Games, erau la prima lor intalnire sentimentala in public, iar, la inceputul relatiei, toti suntem mai dragastosi unul cu altul, nu?

Cu alte cuvinte, in timp ce Printul Harry vrea inca sa demonstreze tuturor ca si-a ales femeia vietii lui, Printul William nu mai are nimic de dovedit in mod public, dragostea lui pentru Kate este recunoscuta, de ani de zile, pe plan mondial.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img