marți, 21 mai, 2024

Nelu Tătaru, acuzat de un primar ca a numit un fost “chelner” pe funcția de manager al unui spital

Distribuie:

Publicat:

Călin Andreș, primarul orașului Câmpeni din județul Alba, ii solicita de urgenta huseanului Nelu Tataru, Ministrul Sănătății din România sa revină asupra deciziei de numire a lui Valentin Gog pe funcția de manager a Spitalului Orășenesc . Conform edilului, noul manager a unității medicale a fost pana de curand “șef de sala” la un restaurant din zona . Edilul mai acuza ca numirea a fost făcută la presiunile președintelui PNL Câmpeni .

„Sunt revoltat de numirea făcută de ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, pentru funcţia de manager al Spitalului Orăşenesc Câmpeni. În luna ianuarie a fost numit un manager interimar competent, Călin Ilie Bodea, şi i-am cerut ministrului să îi prelungească mandatul cu trei luni, dar acesta nu a ţinut cont de propunerea mea şi l-a numit, vineri, pe Valentin Gog, la propunerea preşedintelui PNL Câmpeni. Nu ştiu ce îl recomandă pe noul manager, a fost chelner şi în ultima perioadă şef de sală la un restaurant din oraş.

Îi cer ministrului Sănătăţii să revină, de urgenţă, asupra acestei numiri şi să îl numească pe Bodea”, a spus Andreş. Conform edilului, Valentin Gog, nu deține experiența economică decât din postura de șef de sala la evenimente sociale și ca specialitatea sa este doar aceea de a numără porțiile de mâncare din farfurie.

„Să lucrezi cu medici, să-i coordonezi, să conduci un spital cu 200 de angajaţi, unde nu sunt infecţii, în această perioadă de epidemie nu e totuna cu sala unui restaurant.

Deja medicii au început să se solidarizeze cu dl. Bodea şi nu sunt de acord cu schimbarea acestuia”, a mai spus primarul din Câmpeni. Călin Andreş a precizat că pe pagina de Facebook a noului manager, Valentin Gog a scris că a studiat la ”Şcoala vieţii”. „Dacă acest lucru îl recomandă pentru funcţia de manager a unui spital, atunci putem să lăsăm ţara asta şi să mergem să lucrăm la sparanghel. Eu nu voi putea colabora cu un chelner pentru că îl cunosc foarte bine”, a mai spus edilul…

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img