joi, 18 aprilie, 2024

Nemtii i-au propus lui Alin Andronic sa il faca ofiter de politie: “Ei m-au verificat si ma vor. Un avantaj e ca sunt multi romani care fac probleme in Germania si eu vorbesc si engleza”

Distribuie:

Publicat:

Acum 5 ani, nemtii i-au propus lui Alin Andronic sa il faca ofiter de politie.

In 2013, nemtii i-au propus lui Alin Andronic sa il faca ofiter de politie. Atunci, finalistul Exatlon 2 juca fotbal pentru echipa germana de amatori VfR Wenings. “Alin Andronic a ales calea Germaniei si e multumit de turnura vietii sale. Joaca in ligile inferioare dar se afla intr-o comunitate in adevaratul sens al cuvantului si planuieste sa se faca ofiter de politie”, scria Pro Sport despre Alin Andronic.

Nemtii i-au propus lui Alin Andronic sa il faca ofiter de politie: "Ii platesc inclusiv cazarea si un curs de germana"

“Cei din Wenings i-au propus lui Alin sa fie chiar profesor in localitate dar limba a fost un impediment. Acum, timisoreanul e sprijinit de stat pentru a ajunge politist, nemtii ii platesc inclusiv cazarea si un curs de germana pentru a urma Academia de Politie. In acest caz, cetatenia romana e un avantaj, motivele nu sunt magulitoare din pacate…”, mai dezvaluia ziarul de sport.

E clar ca nemtii i-au propus lui Alin Andronic sa il faca ofiter de politie. “Eu am venit cu gandul sa si lucrez. Pana acum mai lucram in weekend dar de acum o sa incep un curs de germana sponsorizat de stat, pentru ca am fost la Politie si vreau sa fac Academia. Ei m-au verificat si ma vor. Un avantaj e ca sunt multi romani care fac probleme in Germania si eu vorbesc si engleza. De acolo s-a mers mai departe si primesc cursul platit de stat si bani de chirie si de trait, tot de la stat, ca sa invat, si anul viitor o sa ma inscriu la Politie”, a declarat Andronic. Pana la urma, el a ales sa studieze Economia la o universitate din Frankfurt.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img